Citroen

Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Grupul PSA a vândut un milion de mașini în primul semestru: scăderi de peste 40% pentru Peugeot, Citroen, DS și Opel

Vânzările grupului PSA au ajuns la un total de circa un milion de mașini în primul semestru, cu 45% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019, pe fondul pandemiei. Brandurile Peugeot, Citroen, DS și Opel au avut scăderi ale vânzărilor de cel puțin 40% pe primele 6 luni.
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Marti, 30 Iunie 2020 | Modele noi

Detalii despre noua generație Citroen C4: motoare diesel și pe benzină de până la 155 CP și versiune electrică cu autonomie de 350 de kilometri

Noua generație Citroen C4 este disponibilă cu cinci versiuni pe benzină de până la 155 CP și două variante diesel de până la 130 CP, în timp ce versiunea electrică e-C4 oferă 136 CP și are o autonomie de 350 de kilometri.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noul Citroen C4 și versiunea electrică e-C4: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 30 iunie

Citroen a publicat primele imagini cu noua generație a hatchback-ului compact C4 și cu versiunea electrică e-C4, însă detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 30 iunie.
Marti, 16 Iunie 2020 | Modele noi

Un nou teaser video pentru Citroen e-C4: versiunea electrică a noului C4 va fi prezentată în 30 iunie

Citroen a publicat un nou teaser video pentru e-C4, versiunea electrică a noului C4, care va fi prezentată oficial în 30 iunie.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen lansează versiunea electrică a utilitarei SpaceTourer: motor de 136 CP și autonomie de până la 330 de kilometri

Citroen a publicat primele imagini și detalii referitoare la utilitara electrică e-SpaceTourer. Modelul va fi disponibil începând cu acest an și va putea fi comandat în versiuni cu autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.
Joi, 11 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA: “Brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS sunt libere să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice”

PSA susține că brandurile Peugeot, Citroen, Opel sau DS au libertatea să-și aleagă propria strategie privind mașinile electrice și hibride, fără o “intervenție” din partea grupului, potrivit directorului diviziei de vehicule cu emisii reduse.
Miercuri, 10 Iunie 2020 | Modele noi

Citroen confirmă relansarea compactei C4: versiunea electrică e-C4 va fi prezentată în 30 iunie

Citroen a anunțat că va relansa modelul C4 prin prezentarea versiunii sale electrice e-C4 în cadrul unui eveniment online care va avea loc în 30 iunie.
Marti, 09 Iunie 2020 | Industrie

Citroen ar putea renunța la C1: "Cvadriciclul electric Ami cu autonomie de 70 de kilometri poate înlocui modelul de oraș"

Citroen nu a luat încă o decizie cu privire la dezvoltarea unei noi generații pentru modelul de oraș C1, însă anticipează că acesta ar putea fi înlocuit cu noul cvadriciclu de oraș Ami care oferă o autonomie de 70 de kilometri.
Joi, 28 Mai 2020 | Industrie

Detalii despre înlocuitorul lui Citroen C5: versiune plug-in hybrid și lansare în 2021

Înlocuitorul lui Citroen C5 va fi lansat în 2021 și va avea o versiune plug-in hybrid, potrivit informațiilor din presa britanică. Șeful Citroen susține că noul model nu va avea o versiune electrică la momentul lansării, dar aceasta va fi disponibilă ulterior.
Joi, 21 Mai 2020 | Modele noi

Citroen lansează ediția C5 Aircross C-Series: elemente speciale pentru caroserie și accesorii îmbunătățite pentru interior

Citroen C5 Aircross va fi disponibil din 1 iunie și în ediția specială C-Series. Francezii au pregătit pachetul de exterior Anodised Deep Red și o serie de îmbunătățiri pentru interior.
Joi, 21 Mai 2020 | Modele noi

Citroen pregătește o gamă de modele de oraș accesibile pentru piața din India: "Modelele ar putea ajunge ulterior și în Europa"

Citroen va lansa trei modele de oraș accesibile pe piața din India începând din 2021, iar acestea ar putea ajunge ulterior și în Europa.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Citroen a început dezvoltarea unui înlocuitor pentru C5: "Mașina există și este splendidă"

Citroen a confirmat că dezvoltă un înlocuitor pentru sedanul de segment mediu C5, despre care oficialii mărcii franceze afirmă că este "splendid", fără să ofere alte detalii despre lansare.
Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Citroen va lansa un nou model în 30 iunie: francezii ar putea prezenta succesorul lui C4

Citroen a anunțat că va prezenta în 30 iunie un model complet nou care va avea și o versiune electrificată. Presa internațională speculează că francezii vor dezvălui succesorul lui C4.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii despre înlocuitorul lui Citroen C4 Cactus: caroserie de SUV coupe și versiune electrică

Citroen pregătește un succesor pentru C4 Cactus. Modelul va lua forma unui SUV coupe și va fi disponibil și într-o versiune electrică. Prezentarea ar urma să aibă loc în cursul anului curent.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Grupul PSA insistă că fuziunea cu Alianța Fiat-Chrysler merge mai departe: "Echipele noastre continuă să lucreze la ultimele detalii"

Grupul PSA Peugeot-Citroen a negat informațiile din presa franceză potrivit cărora fuziunea cu Alianța Fiat-Chrysler este în pericol din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

Fuziunea dintre Grupul PSA și Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de coronavirus: "Valoarea constructorilor trebuie reanalizată"

Fuziunea dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de oronavirus, întrucât toate calculele despre valoarea constructorilor și veniturile estimate trebuie reanalizate.
Joi, 12 Martie 2020 | Industrie

Citroen a vândut 200.000 de unități Berlingo: noua generație a fost lansată în septembrie 2018

Citroen a anunțat că noua generație Berlingo a atins 200.000 de unități vândute, după ce modelul a fost lansat în septembrie 2018. Noul Berlingo este al doilea cel mai bine vândut model Citroen la nivel global, după C3.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Citroen va lansa anul acesta un model electric de clasă compactă: francezii ar putea miza pe un motor de 136 CP și pe o baterie de 50 kWh

Citroen va lansa în cursul anului un hatchback electric de clasă compactă. În plus, francezii plănuiesc o versiune electrică pentru SpaceTourer, dar și două utilitare electrice potrivite pentru livrările de tip last-mile.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Citroen a lansat versiunea de serie a conceptului Ami One: cvadriciclu electric cu autonomie de 70 de kilometri și preț de 6.000 de euro

Citroen a lansat versiunea de serie a conceptului Ami One, dezvăluit anul trecut la Geneva. Noul Citroen Ami este un cvadriciclu electric ce promite o autonomie de 70 de kilometri, poate fi folosit fără permis de conducere și are un preț de pornire de 6.000 de euro pe piața franceză.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Red Bull, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru