Citroen C5 Aircross facelift debutează cu o parte frontală nouă și interior revizuit

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul C5 Aircross facelift. Acesta vine cu o parte frontală nouă și cu un interior revizuit.

În Europa, Citroen a lansat modelul C5 Aicross în 2018, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. La finalul aceluiași an, SUV-ul francez a debutat pe piață și până acum au fost comercializate peste 260.000 de exemplare.

Pentru a duce mai departe succesul, constructorul francez de automobile a publicat acum primele informații și imagini cu facelift-ul primit de acest model. Așa cum era de așteptat, îmbunătățirile sunt mai degrabă estetice.

În primul rând, partea frontală a fost redesenată, în special la nivelul farurilor. Spoilerul este nou, prizele de aer au fost mutate mai jos și au crescut în dimensiuni, iar logo-ul companiei este flancat de două benzi LED, întrerupte. În spate, stopurile vin cu o grafică nouă.

Clienții au la dispoziție jante noi, cu diametrul de 18 inch, și capace negre, cu aspect lucios, pentru oglinzile laterale.

La interior, pasagerii vor regăsi o consolă centrală revizuită, display de 10 inch pentru sistemul multimedia, un nou selector pentru transmisie, noi spații de depozitare și scaunele Advanced Comfort, împrumutate de la C4 și C5 X.

Tapițeriile din Alcantara sau piele perforată sunt incluse pe lista cu dotări opționale.

Noul Citroen C5 Aircross facelift va debuta pe piața europeană la începutul acestei veri.

via Motor1

Comentarii (7)

  • + gurile de ventilație plasate mai jos, sub display.
    6 1
  • carcotasu
    Citroen, esti bine ?
    6 3
  • Asta e dacia duster
    6 3
  • Mai radeti de Duster acum...
    1 1
  • Ce treaba are cu dusterul? Din lateral si din spate e inconfundabila. Interiorul iarasi difera mult. Doar din fata aduce un pic cu tiguan la faruri. O masina aratoasa per ansamblu.
    4 0
  • Fara 4x4 si cu pilotul automat pe bat.... e 2022, nu 1990! Pacat, de frumoasa e frumoasa ! Dar prea multe minusuri.
    3 0
  • Clique
    Citroen mereu va rămâne o marcă puțin mai diferită față de restul.

    Este exact ca o Lancie.. love it or hate it.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru