Citroen My Ami Buggy: Toate cele 50 de exemplare, vândute în mai puțin de 18 minute

de Alexandru Monenciu
Joi, 23.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen anunță că toate cele 50 de exemplare My Ami Buggy au fost comercializate în doar 17 minute și 28 de secunde. Acest model este disponibil doar pe piața din Franța.

În urmă cu o săptămână, constructorul francez de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul My Ami Buggy. Inspirat de conceptul cu același nume, cvadriciclul de la Citroen este rezervat pieței din Franța.

Producția este limitată la doar 50 de exemplare, iar lista de comenzi a fost deschisă în 21 iunie. Potrivit mărcii din Hexagon, circa 1.800 de pesoane s-au înscris, dar numai 50 vor primi acest model în ediție limitată.

Mai interesant este că toate cele 50 de exemplare s-au vândut în mai puțin de 18 minute. În 17 minute și 28 de secunde mai exact.

Citroen My Ami Buggy vine finisat într-o nuanța exterioară kaki. Are armături pentru spoilerele față și spate, placă frontală, ornamente pentru faruri, accente galbene, jante de 14 inch, tuburi metalice în locul ușilor și pânză detașabilă în loc de acoperiș.

Motorul electric dezvoltă în continuare 8 cai putere, iar bateria de 5.5 kWh asigură o autonomie de până la 70 de kilometri.

via Citroen

Comentarii (4)

  • Pe lângă OZN-uri cu peste 1.000 CP, cam la așa ceva sunt bune Electricele…. golf car carosat. De ce am avea nevoie in oraș de mai mult de așa ceva habar nu am….
    4 2
  • Ca a doua mașină, merge.
    1 2
  • My Enemy
    Majoritatea s-au vândut cu un preț de aproape 10000 €. E prea scumpă pentru ce oferă.

    Văd că unora le place. Mie, nu.
    Prefer o mașină care are uși și aer condiționat, în care să pot sta confortabil când afară sunt peste 30 de grade, la adăpost de praf ori gunoaie sau chiștoace de țigări aruncate din alte mașini.
    6 4
  • De Citroen Mehari ai auzit?

    e in ADN-ul marcii sa facii ciudatenii simpatice ce ii sperie si atenteaza la barbatia unora ca Sheriff.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru