Citroen prezintă noul My Ami Buggy: producție limitată la 50 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Inspirat de conceptul cu același nume, Citroen My Ami Buggy va putea fi comandat numai pe piața din Franța. Producția va fi limitată la 50 de exemplare.

La finalul anului trecut, Citroen a prezentat lumii întregi conceptul My Ami Buggy. În urma feedback-ului pozitiv, constructorul francez de automobile a decis acum să transforme acest concept într-o ediție foarte limitată.

În consecință, Citroen My Ami Buggy va putea fi comandat (începând cu data de 21 iunie) numai în Franța, iar producția va fi limitată la 50 de exemplare.

Fiecare va fi vopsit într-o nuanță exterioară kaki. De la versiunile Pop și Vibe împrumută mai multe elemente, inclusiv armăturile pentru spoilerele față și spate, placa frontală (care poate fi personalizată) și ornamentele pentru faruri.

Tot la exterior, se mai pot observa o serie de accente galbene, jante cu diametrul de 14 inch, ușile au fost înlocuite de tuburi metalice cu balamale, iar acoperișul cu o pânză detașabilă.

Pentru interior, Citroen a pregătit scaune îmbrăcate într-un material tehnic de culoare neagră, cusături galbene, covorașe speciale și ornamente galbene.

Nu lipsește plăcuța "My Ami Buggy Ultra Special Limited Edition", numerotată de la 1 la 50.

via Citroen

Comentarii (3)

  • Catalin
    Jenant / penibil
    3 2
  • MyKaki
    Dacă era roșie sau galbenă i-ar fi stat mult mai bine.
    Nu înțeleg de ce producătorul a ales culoarea asta tristă.

    În ultima perioadă am sentimentul că producătorii fac eforturi să-și urâțească mașinile (să fie oare un indicator al calității societății contemporane?).
    4 1
  • Seriff
    Oribila
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru