Noutăți pentru Citroen Ami: culoare nouă și linie de echipare

de Tiberiu Safta
Vineri, 03.05.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a pregătit câteva noutăți pentru cvadriciclul său electric Ami. Modelul primește acum o culoare nouă, precum și o linie de echipare nouă. Totodată, Citroen anunță că au fost vândute 50.000 de exemplare de la debut.

Constructorul francez a pregătit câteva noutăți minore pentru Ami, cvadriciclul său electric. Noutățile constau într-o paletă de culori îmbogățită cu o culoare nouă, într-o linie de echipare nouă, dar și un accesoriu nou care pentru versiunea Cargo.

Astfel, Citroen Ami poate fi vopsit acum în noua nuanță Night Sephia, iar clienții vor putea acum să aleagă și noua linie de echipare Peps. Această echipare aduce o parte frontală expresivă cu o bandă neagră sub parbriz și care cuprinde și abțibilduri galbene.

Citroen mai introduce și accesoriul My Cargo Kit pentru versiunea de transport marfă. Aceasta permite încărcarea mărfurilor fără ca scaunul pentru pasagerul din față să fie scos din mașină.

La final, Citroen Ami a atins și borna de 50.000 de exemplare vândute de la momentul debutului său pe piață în 2020.

via Citroen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru