Citroen Ami

Marti, 27 Februarie | Modele noi

Acesta este noul Microlino Lite, un rival pentru Citroen Ami, inspirat de BMW Isetta

Compania elvețiană Micro a lansat oficial noul Microlino Lite, o mașină de oraș care să concureze cu Citroen Ami. Noul bubble car este inspirat de BMW Isetta și poate fi condus chiar și de către adolescenți fără permis în anumite țări din Europa.
Miercuri, 05 Iulie 2023 | Modele noi

Fiat Topolino renaște drept fratele mai simpatic al lui Citroen Ami

Fiat a dezvăluit oficial noul cvadriciclu electric Topolino. Modelul cu zero emisii pentru oraș este înrudit cu Citroen Ami și Opel Rocks-e, iar acesta primește un design retro și autonomie de 75 de kilometri.
Sambata, 09 Aprilie 2022 | Modele noi

Fiat Topolino revine: ar putea fi un cvadriciclu electric, frate cu Citroen Ami

Potrivit celor mai recente informații, Fiat ar urma să lanseze un cvadricilu, geamăn cu Citroen Ami și Opel Rocks-e. Mai mult, acesta ar putea fi denumit Topolino.
Luni, 28 Martie 2022 | Modele noi

Opel Rocks-e primește o versiune de transport marfă, Rocks-e Kargo. Volum de încărcare de 400 de litri

Opel a lansat o versiune de transport marfă a modelului Rocks-e, numită Kargo. La fel ca fratele său, Citroen My Ami Cargo, noul model electric dispune de un volum de încărcare de până la 400 de litri și are o autonomie de 75 de kilometri.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Industrie

CES 2022: Citroen pune accentul pe mobilitate cu Ami și noua platformă autonomă Skate

Constructorul francez de automobile este prezent la CES 2022 cu deja celebrul cvradriciclu Ami și cu noul concept Citroen Autonomous Mobility Vision. Ansamblul acestuia din urmă integrează o platformă tehnologică autonomă, denumită Skate și destinată unei game largi de servicii și utilizări.
Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Citroen Ami a primit peste 9.000 de comenzi în primul an de lansare

Constructorul francez de automobile anunță că a primit peste 9.000 de comenzi pentru cvadriciclul Ami în primul an de lansare. În România, acesta costă 4.990 de euro (include TVA și tichetul Rabla Plus).
Marti, 31 August 2021 | Intern

Citroën Ami: soluție de mobilitate pentru România, de la 5000 de euro. Disponibil din 2022

Citroën Ami poate fi comandat și în România, fiind disponibil pentru livrare abia începând de anul viitor. Are un preț de circa 5.000 de euro, care include TVA și tichetul Rabla Plus. Pentru început, este adresat exclusiv persoanelor juridice, care trebuie să cumpere cel puțin 3 unități.
Marti, 09 Iunie 2020 | Industrie

Citroen ar putea renunța la C1: "Cvadriciclul electric Ami cu autonomie de 70 de kilometri poate înlocui modelul de oraș"

Citroen nu a luat încă o decizie cu privire la dezvoltarea unei noi generații pentru modelul de oraș C1, însă anticipează că acesta ar putea fi înlocuit cu noul cvadriciclu de oraș Ami care oferă o autonomie de 70 de kilometri.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Modele noi

Citroen a lansat versiunea de serie a conceptului Ami One: cvadriciclu electric cu autonomie de 70 de kilometri și preț de 6.000 de euro

Citroen a lansat versiunea de serie a conceptului Ami One, dezvăluit anul trecut la Geneva. Noul Citroen Ami este un cvadriciclu electric ce promite o autonomie de 70 de kilometri, poate fi folosit fără permis de conducere și are un preț de pornire de 6.000 de euro pe piața franceză.

Tag-uri similare

Citroen, Citroen Ami, cvadriciclu electric, Citroen Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru