Opel Rocks-e primește o versiune de transport marfă, Rocks-e Kargo. Volum de încărcare de 400 de litri

de Tiberiu Safta
Luni, 28.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a lansat o versiune de transport marfă a modelului Rocks-e, numită Kargo. La fel ca fratele său, Citroen My Ami Cargo, noul model electric dispune de un volum de încărcare de până la 400 de litri și are o autonomie de 75 de kilometri.

Constructorul german a lansat o versiune de transport marfă a cvadriciclului Rocks-e, numită Kargo. La fel ca versiunea normală pentru pasageri, noul model este absolut identic cu Citroen My Ami Cargo, care a debutat anul trecut pe piața europeană.

Astfel, în locul unde ar fi scaunul pentru pasager, avem un compartiment de încărcare cu un volum de maxim 400 de litri. De asemenea, Rocks-e Kargo este dotat și cu o podea de încărcare reglabilă, care poate acomoda obiecte cu o lungime de până la 1.2 metri. Mașina poate transporta marfă cu o greutate de până la 140 de kilograme.

Evident, fiind un cvadriciclu, dimensiunile lui Rocks-e sunt destul de mici, lucru care îl face foarte manevrabil în oraș, cu o rază de întoarcere de 7.2 metri. La lungime sunt trecuți 2.41 metri, iar lățimea și înălțimea măsoară 1.39, respectiv 1.52 metri.

La fel ca versiunea normală Rocks-e, noul model de transport marfă dezvoltă, în mod continuu, 8 cai putere. Cu accelerația la podea, propulsorul electric dezvoltă maxim 12 cai putere, iar bateria de 5.5 kWh oferă o autonomie de 75 de kilometri în regim WLTP.

Bateria poate fi încărcată la o priză AC în circa 4 ore.

via Opel

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Nu am reusit sa gasesc pana acum nicaieri o informatie pur si simplu banala: care este GARDA LA SOL a lui CITROEN Ami sau cea a lui OPEL Rocks-e....
    4 1
  • @ACE - Craiova - avand in vedere ca e o masinuta de oras si fiind si foarte scurta, nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji pentru garda la sol.

    Dar cu siguranta n-ar fi potrivita pe drumuri de tara - aici sunt de acord
    5 2
  • Nu mult peste 10 cm. Daca prinzi o băltuță, există risc de daună totală.

    Piața e tricky. Această mașină pentru distribuitori sărăcuți ar putea fi oarecum fiabilă în orașe cu infrastructură impecabilă.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru