Ami

Joi, 22 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Citroen suplimentează ediția limitată My Ami Buggy: încă 1.000 de unități în 2023

Citroen anunță că ediția limitată My Ami Buggy va fi suplimentată cu încă 1.000 de exemplare, în 2023. Primele unități vor fi livrate în vara anului viitor.
Luni, 05 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Citroen prezintă noua versiune My Ami Tonic

Constructorul francez de automobile a dezvoltat o nouă versiune pentru cvadriciclul electric Ami. Aceasta este denumită My Ami Tonic și poate fi deja comandată în mai multe țări.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Modele noi

Citroen prezintă noul My Ami Buggy: producție limitată la 50 de exemplare

Inspirat de conceptul cu același nume, Citroen My Ami Buggy va putea fi comandat numai pe piața din Franța. Producția va fi limitată la 50 de exemplare.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Concepte

Citroen prezintă conceptul My Ami Buggy, o variantă off-road a modelului de oraș Ami

Constructorul francez a publicat imagini cu un concept bazat pe modelul electric de oraș Ami. Acesta se numește My Ami Buggy și este o variantă off-road a modelului de serie.
Miercuri, 22 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Citroen Ami a primit peste 9.000 de comenzi în primul an de lansare

Constructorul francez de automobile anunță că a primit peste 9.000 de comenzi pentru cvadriciclul Ami în primul an de lansare. În România, acesta costă 4.990 de euro (include TVA și tichetul Rabla Plus).
Marti, 09 Iunie 2020 | Industrie

Citroen ar putea renunța la C1: "Cvadriciclul electric Ami cu autonomie de 70 de kilometri poate înlocui modelul de oraș"

Citroen nu a luat încă o decizie cu privire la dezvoltarea unei noi generații pentru modelul de oraș C1, însă anticipează că acesta ar putea fi înlocuit cu noul cvadriciclu de oraș Ami care oferă o autonomie de 70 de kilometri.

Tag-uri similare

Citroen, Citroen C1, Citroen Ami, Ami
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru