Citroen suplimentează ediția limitată My Ami Buggy: încă 1.000 de unități în 2023

de Alexandru Monenciu
Joi, 22.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen anunță că ediția limitată My Ami Buggy va fi suplimentată cu încă 1.000 de exemplare, în 2023. Primele unități vor fi livrate în vara anului viitor.

În 2020, Citroen Ami (cvadricilu electric) debuta pe piață și, de atunci, peste 30.000 de exemplare au fost comercializate în 9 țări. Modelul francez s-a dovedit a fi un real succes, în special pentru că poate fi condus de persoanele cu vârsta peste 16 ani cu permis de conducere B1. 

Între timp, micuțul Ami a primit o serie de ediții speciale, inclusiv una foarte limitată, denumită My Ami Buggy, inspirată de conceptul cu același nume. Aceasta a debutat pe piața din Franța în vara acestui an, fiind replicată în doar 50 de exemplare.

Citroen My Ami Buggy a fost sold-out în 18 minute. Tocmai de aceea, constructorul francez anunță că această ediție limitată va fi suplimentată cu alte 1.000 de exemplare în 2023.

Pentru moment, reprezentanții companiei susțin că a doua serie va fi similară cu prima, dar vor exista și câteva noutăți. Vom afla în primavară despre ce este vorba mai exact.

Până atunci, hai să ne aducem aminte cu ce venea nou Citroen My Ami Buggy.

Fiecare dintre cele 50 de exemplare au fost vopsite într-o nuanță exterioară kaki, iar oferta includea armături pentru spoilerele față și spate, placă frontală și ornamente pentru faruri.

Nu au lipsit accentele galbene și jantele cu diametrul de 14 inch. De asemenea, portierele au fost înlocuite de tuburi metalice cu balamale, iar acoperișul cu o pânză detașabilă.

La interior, clienții au putut regăsi scaune îmbrăcate într-un material tehnic de culoare neagră, cusături galbene, covorașe speciale și ornamente galbene.

A doua serie a ediției limitate Citroen My Ami Buggy va debuta pe piață în primăvara anului 2023. Primele exemplare vor fi livrate în vară.

via Citroen

Comentarii (4)

  • Banditos
    Suplimenteaza editia limitata? Vai de capul lor, daca aveau in conducere niste specialisti de pe forumul asta nu ajungeau asa de rau.
    1 3
  • 1.000 de brelocuri de astea nu înseamnă mimic pentru un producător auto… fără 500 buc/zi Citroën (și cei din zona lor), nu pot face bani. Faptul ca mai suplimentează golf car-urile înseamnă ca n-au altceva mai bun de făcut și asta este nasol…
    O linie de asamblare produce o mașina la fiecare 60-120 de secunde și sunt fabrici cu 2 sau 3 linii. De exemplu fabrica BMW din SUA produce peste 500.000 mașini anual adică peste 2.000/zi.
    Nu sunt mare specialist, dar sa citesc miște cifre nu-i mare filozofie.
    Încearcă și tu și o sa vezi ca-i simplu ;)
    De aceea m-a bufnește rasul când văd cum se “emoționează” unii la tertipuri ieftine de marketing (250% creștere la electrice… aha adică de la 100 la 250, adică de la nimic la nimic). Eu personal sunt fidel și unei mărci de șosete și in general la cam orice, iar când alegi pe considerente care ți se potrivesc și nu neaparat prețul (vorbim de șosete) cred ca devii specialist măcar pentru tine…
    In concluzie Citroën sunt in deriva inclusiv aripa DS… și nu întâmplator, au stat destul de prost cu fiabilitatea, iar costul in service era problematic… i-au spulberat concurenta în cazul lor coreană.
    3 3
  • Banditos
    Am ajuns la concluzia ca observatia mea ti se potriveste de minune. Pacat ca iti pierzi vremea pe aici cand ai putea sa-i ajuti pe cei de la Citroen.
    0 0
  • Îi ajut pe cei care vor și cei pe care eu cred ca are sens… și da, ăsta este job-ul meu
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru