Japonia

Joi, 03 Decembrie 2020 | Industrie

Electrificare: Japonia ar putea interzice vânzările de mașini diesel și pe benzină din 2035

Japonia se gândește să interzică vânzările de mașini diesel și pe benzină în jurul anului 2035, autoritățile de la Tokyo dorind să se concentreze pe promovarea vehiculelor electrificate, susține presa niponă.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota va deschide o nouă linie de producție de baterii litiu-ion pentru vehicule hibride: parteneriat cu Panasonic

Toyota a anunțat că va investi într-o nouă linie de producție a bateriilor litiu-ion pentru vehicule hibride, în parteneriat cu Panasonic. Producția va începe în 2022 în Japonia, iar capacitatea anuală va fi suficientă pentru 500.000 de vehicule.
Marti, 25 August 2020 | Industrie

Presa niponă: Honda vrea să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia

Honda plănuiește să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor publicate de presa niponă.
Sambata, 30 Mai 2020 | Economic

Nissan a obținut un credit de 6.6 miliarde de dolari și speră la redresarea financiară: o treime din valoarea împrumutului este garantată de Japonia

Nissan a contractat un credit de circa 6.6 miliarde de dolari pentru a depăși criza COVID-19, o treime din sumă fiind garantată de statul japonez, potrivit mai multor surse apropiate de situație. Constructorul speră să revină curând pe linia de plutire, după ce a raportat primele pierderi din ultimii 11 ani.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie

Toyota închide temporar cinci fabrici din Japonia: producție întreruptă în perioada 3-10 aprilie

Toyota a anunțat închiderea temporară a cinci fabrici din Japonia, din cauza scăderii vânzărilor pe fondul pandemiei de coronavirus. Liniile de producție vor fi închise pentru patru sau mai multe zile în perioada 3-10 aprilie.
Luni, 14 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton crede că putea câștiga cursa de la Suzuka cu o strategie cu o singură oprire la boxe: "Echipa a decis să fac două opriri"

Lewis Hamilton consideră că ar fi putut câștiga cursa de la Suzuka dacă efectua o singură oprire la boxe, însă echipa a decis ca britanicul să adopte aceeași strategie ca Valtteri Bottas cu două opriri.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat Marele Premiu al Japoniei! Vettel, locul doi după un start ratat, Hamilton urcă pe podium

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Suzuka după ce a profitat de startul ratat al lui Vettel, care a reușit ulterior să reziste în fața unui atac final al lui Lewis Hamilton pentru a încheia pe locul doi.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | F1 TOP

Ferrari a obținut la Suzuka al cincilea pole position consecutiv: Vettel și Leclerc vor pleca din prima linie a grilei de start

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Suzuka și va fi urmat de coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în timp ce Mercedes a monopolizat a doua linie a grilei prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Mercedes a dominat antrenamentele. Calificările, amânate pentru duminică din cauza unui taifun

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în atrenamentele de vineri de la Suzuka, în timp ce calificările de sâmbătă au fost amânate pentru duminica din cauza unui taifun.
Joi, 10 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Japoniei: Mercedes poate câștiga titlul constructorilor în cursa amenințată de taifun

Mercedes va introduce update-uri minore pe monopost în încercarea de a câștiga matematic titlul constructorilor la Suzuka, într-un Mare Premiu care riscă să fie bulversat de un taifun.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | F1 TOP

Calificările și cursa de Formula 1 de la Suzuka ar putea fi afectate de un taifun: ploi torențiale și vânt puternic

Meteorologii din Japonia avertizează că sesiunea de calificări și cursa de Formula 1 de la Suzuka riscă să fie afectate de taifunul Hagibis, care va aduce în regiune ploi torențiale și vânt puternic.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Japonia amenință că producătorii săi vor părăsi Marea Britanie în cazul unui Brexit fără acord: Nissan, Toyota și Honda au 50% din producția anuală de mașini din Marea Britanie

Japonia a avertizat public că producătorii săi vor părăsi Marea Britanie, în cazul în care viitorul premier britanic va decide să meargă înainte cu planurile pentru un Brexit fără acord. Nissan, Toyota și Honda au 50% din producția anuală de mașini din Marea Britanie.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, respinsă din nou de japonezi: probabilitate ridicată ca fostul șef Nissan să rămână în detenție până la proces

Autoritățile japoneze au respins din nou cererea lui Carlos Ghosn de eliberare pe cauțiune, după ce acesta se oferise să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă și să nu plece din Tokyo. Este foarte probabil ca fostul șef Nissan să rămână în arest până la procesul său.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn, la prima apariție publică după arestare: “Am fost acuzat pe nedrept și reținut pe baza unor acuzații nefondate”

Carlos Ghosn și-a declarat nevinovăția cu ocazia primei sale apariții în public de când a fost arestat în Tokyo. Fostul șef Nissan susține că a fost acuzat pe nedrept, iar reținerea sa a fost făcută pe baza unor acuzații nefondate.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Industrie

Eliberarea lui Carlos Ghosn, refuzată de procurori: fostul președinte Nissan, acuzat că a transferat pierderi personale de 16 milioane dolari către constructor

Procurorii japonezi au emis noi acuzații la adresa lui Carlos Ghosn, acesta fiind suspectat acum că a transferat pierderi de 16.6 milioane de dolari din investițiile personale către constructorul japonez. Astfel, speranțele sale de eliberare pe cauțiune au fost năruite.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie

Surpriză în Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat, după ce instanța a decis să nu prelungească arestul

O instanță din Tokyo a decis să nu prelungească arestul pentru Carlos Ghosn, astfel că fostul președinte Nissan ar putea să fie eliberat în curând din detenție, potrivit Reuters. Aceeași decizie a fost luată și pentru Greg Kelly, un alt director Nissan arestat în Japonia.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest până pe 20 decembrie: instanța a respins apelul său la prelungirea detenției

O instanță din Tokyo a respins apelul lui Carlos Ghosn la prelungirea arestului, astfel că fostul președinte Nissan va rămâne în detenție până cel puțin pe data de 20 decembrie.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ripostează: fostul președinte Nissan a făcut plângere împotriva deciziei de prelungire a arestului

Carlos Ghosn, fostul președinte Nissan, a depus o plângere împotriva deciziei instanței care a decis prelungirea arestului pe baza unor noi acuzații de fals în declarații, potrivit autorităților din Tokyo.
Luni, 10 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan și Carlos Ghosn, puși sub acuzare oficial pentru încălcarea legilor financiare: presa japoneză susține că și CEO-ul companiei este acum în atenția procurorilor

Procurorii japonezi i-au pus sub acuzare pe Nissan și pe fostul președinte Carlos Ghosn pentru încălcarea legilor financiare, potrivit presei locale. Totodată, procurorii și-au îndreptat atenția și către CEO-ul Nissan, care ar fi și el responsabil pentru acele nereguli invocate.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru