Îmbunătățiri pentru Mazda MX-5: suspensie revizuită și o nouă ediție specială

de Alexandru Monenciu
Joi, 16.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul model MX-5. Acestea sunt deocamdată rezervate pieței din Japonia și includ o suspensie îmbunătățită, dar și o ediție specială 990S

Mazda MX-5 este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute mașini sport din lume. Ajunsă la a patra generație, decapotabila niponă respectă încă rețeta inițială: preț accesibil, manevrabilitate de invidiat, motor aspirat natural și, poate cel mai important, roți motrice spate.

Acum, constructorul nipon anunță o serie de îmbunătățiri, rezervate pentru moment doar pentru piața locală. Cea mai importantă este suspensia revizuită, care include tehnologia Kinematic Posture Control, rolul său fiind de a îmbunătățiti și mai mult manevrabilitatea pe viraje, mai ales la viteze mari.

Tot în Japonia, Mazda MX-5 a primit ediția specială 990S. Aceasta propune jante RAYS forjate, de 16 inch, discuri de frână Brembo, ventilate, și o masă proprie mai scăzută (- 3.2 kilograme) decât a unui model standard. Așa cum îi spune și numele, ediția specială 990S cântărește 990 de kilograme.

Nuanța exterioară Platinum Quartz Metallic poate fi acum bifată în Țara Soarelui Răsare.

via Mazda

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Ha ha ha ... nimic PHEV, full EV ci doar o revizie a suspensiei

    Peste 100 de ani, japonezii tot MX5 aspirat o să prezinte

    Mda
    4 15
  • vaxile
    Beestiala masinuta asta!...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru