MX-5

Vineri, 08 Aprilie | Industrie

Viitoarea generație Mazda MX-5 va păstra motorul aspirat natural și propulsia spate

Mazda a anunțat că viitoarea generație MX-5 va păstra aceeași rețetă care i-a adus un succes enorm modelului decapotabil. Astfel, motorul termic aspirat natural va rămâne, la fel și platforma cu propulsie spate. Viitoarea generație MX-5 ar putea fi lansată în 2024.
Joi, 16 Decembrie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Mazda MX-5: suspensie revizuită și o nouă ediție specială

Mazda anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul model MX-5. Acestea sunt deocamdată rezervate pieței din Japonia și includ o suspensie îmbunătățită, dar și o ediție specială 990S
Marti, 26 Octombrie 2021 | Industrie

Viitoarea generație Mazda MX-5 va fi oferită în continuare cu un motor pe benzină

Potrivit celor mai recente informații, viitoarea generație Mazda MX-5 va fi oferită în continuare cu un motor termic. Cel mai probabil vorbim despre unitatea Skyactiv-X, propulsorul minune al mărcii japoneze.
Joi, 24 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Mazda: Viitoarea generație MX-5 va fi electrificată

Constructorul japonez de automobile a confirmat că viitoarea generație MX-5 va avea un sistem de propulsie electrificat. Până în 2030, toate modelele din portofoliu vor avea o formă de electrificare.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Viitoarea generație Mazda MX-5 ar putea avea versiune hibridă: schimbarea, necesară pentru respectarea testelor de emisii

Mazda ar putea implementa un sistem de propulsie hibrid pe viitoarea generație a sportivei MX-5, ca urmare a necesității de a respecta noile teste de emisii.
Joi, 01 August 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Mazda MX-5 se prezintă

De pe lista modelelor prezente în #RomanianRoads by Michelin nu putea să lipsească cel mai popular roadster din lume: Mazda MX-5.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi

Mazda MX-5 30th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea celui mai popular roadster din lume

Mazda a publicat prima imagine teaser cu viitorul MX-5 30th Anniversary. Versiunea limitată marchează 30 de ani de la debutul celui mai popular roadster din lume și va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Chicago.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Modele noi

Mazda MX-5 ar putea primi motoare pe benzină îmbunătățite: unitatea SkyActiv-G de 2.0 litri va ajunge la 184 de cai putere

Mazda MX-5 va fi disponibil în curând cu o nouă versiune a motorului SkyActive-G de 2.0 litri, a cărui putere va crește de la 160 CP la 184 CP, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Când își bagă Scorpionul coada în Mazda MX-5: noul Abarth 124 Spider vine cu 170 CP și 6.8 secunde pentru 0-100 km/h

Fiat 124 Spider, alter ego-ul italian al lui Mazda MX-5, primește o versiune Abarth care îi îmbunătățește performanțele.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Siguranta

Teste de siguranţă: 5 stele pentru noul Tucson, 4 stele pentru Mazda MX-5 şi Opel Karl

Cea mai recentă sesiune de testare a celor de la EuroNCAP ne arată atât evoluţia celor de la Hyundai, cât şi erorile de concepţie şi elementele lipsă care i-au costat pe Opel şi Mazda câte o stea pe Karl şi pe noul MX-5.
Vineri, 24 Iulie 2015 | Accidente exotice

Primul accident cu noua Mazda MX-5 a avut loc la doar un kilometru de la livrare

Clientul primului exemplar al noii generații Mazda MX-5 a avut un accident la doar un kilometru distanță de reprezentanța de unde și-a ridicat mașina. Dealerul i-a făcut o surpriză și i-a dat o mașină nouă.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Mazda MX-5 a intrat în producţie

Mazda a anunţat debutul în producţie al noii generaţii MX-5. Primele livrări vor avea loc în luna iunie a anului curent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Februarie 2015 | Modele noi

Mazda MX-5 ar putea fi oferit şi în versiuni turbo

Mazda ia în considerare şi o versiune turbo a actualei generaţii MX-5. Din moment ce o vor păstra în producţie vreme de un deceniu, japonezii nu se grăbesc să lanseze prima variantă supraalimentată a celebrului roadster.
Duminica, 01 Februarie 2015 | Modele noi

Mazda MX-5 își dezvăluie primele detalii tehnice oficiale

Mazda a publicat primele detalii tehnice oficiale pentru roadsterul MX-5. Deși acesta a fost dezvăluit publicului încă de anul trecut, specificațiile tehnice au fost un secret.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Feature

POVEȘTI AUTO: Mazda MX-5 - moştenirea Jinba Ittai merge mai departe

Jinba Ittai este principiul japonez conform căruia a fost conceput modelul Mazda MX-5. În traducere aproximativă înseamnă "Contopirea dintre călăreț și calul său" și face referire la uniunea de mișcări dintre cal și călăreț.
Joi, 03 Iulie 2014 | Modele noi

Mazda MX-5 primeşte o nouă generaţie în 4 septembrie

Japonezii de la Mazda au anunţat data oficială de lansare a noii generaţii a lui MX-5. Roadster-ul va fi mai uşor cu aproximativ 100 de kilograme faţă de actuala generaţie.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Modele noi

Mazda a prezentat o nouă ediţie aniversară a lui MX-5 şi platforma noii generaţii

Mazda MX-5, roasterul iconic al mărcii japoneze, a primit o ediţie specială cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea pe piaţă. Odată cu aceasta, japonezii au prezentat prima imagine a platformei viitoarei generaţii.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mazda MX-5 facelift a debutat pe piaţa din Europa

Facelift-ul lui Mazda MX-5 a debutat pe piaţa din Europa. Pe piaţa din România, listele de comenzi au fost deschise la începutul lunii curente, cea mai ieftină versiune costând 19.390 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | Modele noi

Mazda MX-5 facelift soseşte în România la toamnă

Mazda a anunţat un facelift oficial pentru modelul roadster MX-5. Noul model soseşte şi în România în această toamnă la preţul de 19.390 euro.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

GERMANIA: Mazda oferă o ediţie limitată a lui MX-5 - 30.000 de euro

Clienţilor Mazda din Germania li se pune la dispoziţie o ediţie specială a lui MX-5, care costă 30.000 de euro. Doar 165 de unităţi Mazda MX-5 Karai vor fi construite.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru