Mazda MX-5 30th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea celui mai popular roadster din lume

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 09.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat prima imagine teaser cu viitorul MX-5 30th Anniversary. Versiunea limitată marchează 30 de ani de la debutul celui mai popular roadster din lume și va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Chicago.

În 1989 în cadrul Salonului Auto de la Chicago, Mazda prezenta prima generație MX-5. În scurt timp, micuțul model dezvoltat de producătorul japonez a devenit cel mai iubit roadster la nivel global.

Pentru a marca într-un mod special aniversarea celor 30 de ani de la debut, Mazda a pregătit o ediție specială MX-5. Aceasta se numește MX-5 30th Anniversary și va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Chicago, eveniment care își deschide porțile în 9 februarie.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, oficialii Mazda au publicat și o imagine teaser cu viitorul MX-5 30th Anniversary. Ediția aniversară dezvoltată de Mazda va avea la bază versiunea RF cu plafon de tip hardtop, iar la nivel exterior, japonezii vor pregăti și o culoare specială pentru caroserie. Pentru moment, Mazda nu a anunțat câte exemplare MX-5 30th Anniversary vor fi asamblate.

Din 1989 și până la finalul anului trecut, Mazda a comercializat peste un milion de unități MX-5 la nivel global, iar 350.000 dintre acestea au ajuns în Europa. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru