Teaser cu un nou concept Mazda. Ar putea anunța viitorul MX-5

de Tiberiu Safta
Marti, 10.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat o primă imagine sugestivă cu un viitor concept. Noua mașină ar putea oferi o imagine despre cum va arăta viitoarea generație a celebrului model decapotabil MX-5.

Constructorul japonez ne oferă o imagine teaser cu un viitor concept al unei mașini sport. Mazda spune despre noul concept că este creat special pentru a "simboliza tema principală a expoziției" din cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia, eveniment care va începe în 25 octombrie.

Nu există alte detalii despre viitorul concept până în acest moment. Tot ce avem este o singură imagine cu partea din spate a acestuia. Având în vedere design-ul său, putem specula faptul că noul concept Mazda ar putea să ne ofere o primă imagine despre cum va arăta următoarea generație a lui MX-5. Celebrul model decapotabil a fost recent actualizat pe piața japoneză.

În imagini observăm stopurile LED sculptate, alături de inscripția Mazda iluminată cu roșu. Ca un ultim detaliu, putem vedea și două lumini suplimentare verticale, integrate în bara de protecție.

Mazda nu a confirmat numele viitorului concept și nici data exactă a lansării.

via Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru