Presa niponă: Honda vrea să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia

de Paul Cosma
Marti, 25.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda plănuiește să mute producția lui Civic din Marea Britanie înapoi în Japonia, în cursul anului viitor, potrivit informațiilor publicate de presa niponă.

Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană pe 1 februarie, însă perioada de tranziţie post-Brexit se întinde până pe 31 decembrie 2020.

Între timp, britanicii poartă negocieri cu UE pentru reglementarea relaţiilor bilaterale după expirarea tranziţiei, în ianuarie 2021. La ora actuală, oficialii europeni spun că obținerea unui acord post-Brexit pare improbabilă, iar companiile cu afaceri pe tărâm britanic trebuie să ia decizii într-un context neclar.

Honda se gândește să mute o parte din producție înapoi în Japonia, întrucât uzina din Swindon ar urma să fie închisă, potrivit informațiilor publicate de jurnaliștii niponi.

Astfel, producția lui Honda Civic din Marea Britanie ar urma să fie transferată anul viitor la o fabrică din apropiere de Tokyo.

Honda se așteaptă ca profitul său din 2020 să scadă cu 68% din cauza pandemiei de coronavirus și, astfel, să atingă cel mai mic nivel din ultimul deceniu. Estimările japonezilor vin după ce vânzările Honda au scăzut cu 40% în intervalul aprilie-iunie.

Via Reuters

Comentarii (30)

  • Nu-i problema, spiritul nobil britanic va invinge, vor ramane macar cu ceaiurile si cricket-ul.
    25 1
  • Nu ma mira,cred ca niponii inca mai au cosmaruri cu Honda Crossroad model 1993.
    7 1
  • Dar de ce nu muta o parte si la mult laudata fabrica din Turcia ? Nu asa ar fi mai normal ? Asta alimenteaza si mai mult temerile fanilor in legatura cu fabrica din Turcia..si..nu vreau sa fiu rautacios dar cam au tot dreptul sa aiba temeri..am efectuat de curand un voiaj cu o nou nouta Civic sedan si am gasit cateva chestii de finisaj foarte deranjante pentru o masina de 27.000 euro. Dar ma rog ,nu chiar de netrait cu ele.
    13 1
  • Vesti foarte bune. Daca s-ar retrage toti asiaticii si africanii din Europa, ar fi fantastic. Fiecare la mama lui.
    12 11
  • N-au cum sa se retraga toti asiaticii si africanii din Europa,din contra,scopul urmarit e un melanj din toate natiile pana dispare rasa alba.
    14 5
  • @Zarne:
    Cam ipocrit comentariul daca ne gandim ca si dumneavoastra (daca am inteles bine) sunteti imigrant in statele unite.
    12 10
  • @Green_Alex, poate da, poate ba. Eu am emigrat cu acte in regula si am fost acceptat de locul pe care l-am ales. Nu am venit clandestin, n-am incalcat nici o lege si n-am venit sa impun obiceiurile si metehnele societatii romanesti pe care am lasat-o in urma.
    Cand am ajuns, am stiut exact la ce sa ma astept si am fost mai mult decat bucuros sa ma supun legilor tarii. N-am venit sa-mi impun nici religia, nici lenea, nici sharia, nici statul pe ajutor social, nici inclinatia spre furt si smechereala, nici datul din gura si treaba ioc. N-am violat femeia nimanui, nici nu m-am pisat la colturile blocurilor si nici n-am bodoganit sau dispretuit societatea si nici nu m-am dedat la acte de terorism. Nu cred ca am fost vreodata plin de ura pe societatea care m-a adoptat si m-a primit cu bratele deschise.

    Din contra, cred ca am muncit cinstit si am tras la jugul meu, in rand cu ceilalti cu aceeasi gandire ca si mine. Si mai presus de toate, aici m-am simtit mult mai "acasa" decat in Romania, din sute de motive. Educatia si ce primesti de la pariti te face potrivit pentru un loc sau altul pe globul asta.

    Daca ar fi dupa mine, Trump ar fi mic copil. La fel ca elvetienii, la cea mai mica abatere, si-ar pierde instant cetatenia sau green card-ul, si-ar face bagajele si s-ar cara acasa cu toata familia. Fara exterminare, camere de gazare, fara mass media. Nu tata, te duci de unde ai venit si mori acolo de foame sau impuscat de banditi si traficanti. Iti pute societatea americana? Valea! Stai intre ai tai, ca acolo ti-e mult mai bine si de acolo esti la tine acasa. Fa acolo scandal, cere-ti acolo drepturile si vezi cat de repede ti-o iei in gura.

    Iti place sau nu, sunt foarte multi care gandesc asa, dar in ziua de azi nu mai poti spune nimic pentru ca iti pierzi jobul si devii stigmatizat instant. Este exact ce fac polonezii, ungurii si cehii. Tu chiar vrei sa vezi ce se intampla daca te invadeaza africanii si orientalii? Really?
    17 4
  • Adrian
    Eu cred ca omul a fost ironic.

    @Tatra: Genetic vorbind, asta e chiar un lucru bun. E bine pentru sanatatea oamenilor. Mai ales acum cu cresterea exponentiala a populatiei umane.
    2 1
  • @adrian. Posibil ca d'aia la concursurile canine nu se mai cer ca rasele sa aiba pedigree si se accepta doar maidanezii. Chiar am vazut un ciobanesc belgian corcit cu un pudel :)
    9 2
  • Si ca sa fiu ontopic: Frica de straini, eficient canalizata si manipulata a fost si cauza brexitului. Beneficii nu vad sa fi produs, ca efectele negative se vad si se vor vedea, plecarea multor business-uri din Anglia fiind doar un un element.
    Eu unul ma bucur ca se intampla asta (brexit) pentru ca avand in vedere valul nationalist care bantuie europa (sustinut din est) era nevoie de un exemplu concret cu ce se intampla cand votezi lozinci nationalist-populiste fara acoperire.
    Oamenii (din tarile mai civilizate)s-au obisnuit cu binele, si au uitat ce inseamna cu adevarat rau.

    Si in romania exista si este hranit acest curent nationalist cu corporatiile straine care vin sa ne ia banii si bunastarea (va suna cunoscut domnule Tatra?) doar ca la noi are priza limitata din cauza faptului ca oamenii inca apreciaza faptul ca au un un loc de munca, si nationalele de multe ori sunt angajati mai buni/corecti decat patronii neaosi.
    8 9
  • @green alex. Tot ce-ai insirat acolo parca e scris de un sociolog pc sau de un politolog de tip nou,gandire sablon de stanga bagata in cap de altii,bineinteles.Nici nu ma obosesc sa intru intr-o polemica cu tine,sunt ingretosat pana la voma de stangisme,de baietii buni eco si vegani si mai toti si metrosexuali si malabambisti care vor granite deschise si cat mai multa globalizare si inregimentare in corporatism.Bime ca se sparge buboiul in curand si o sa stim toti o treaba,sa va vad ce propaganda mai bagati atunci cand o sa se moara de foame.Ps. Doar BLM,nu?
    8 10
  • Ps. Imi e si fparte greu sa scriu,am o usoara pareza la mana dreapta care se poate repara usor chirurgical dar mi s-a amanat din cauza covid ului,n am avut prioritate nici macar la privat apoi am refuzat sa ma mai duc eu la ei. D-aia apas m in loc de n sau g in loc de b si tot asa si pun virgule in loc de spatiu.(am tastatura facuta sa scriu doar cu o mana)Deh,pandemia care n a omorat pe nimeni dar i a facut sa sufere pe toti care sufereau de boli reale.
    9 4
  • @ zarne
    Inteleg foarte bine ce spui, si sunt de acord cu al doilea comentariu, doar ca este diferit de primul. Elementele negative din orice multime sunt vizibile, si ele trebuiesc eliminate. Dar este incorect sa-i pedepsesti si pe cei corecti si civilizati....asa ca tine.
    Mentinera ordinii si starii de civilizatie a unui stat tine de organele statului. E de datoria statului sa pedepseasca exemplar indivizii care nu se supun regulilor, indiferent ca sunt autohtoni sau alohtoni.
    Am locuit si in nordul africii si prin alte parti de pe glob, si am vazut in toate statele astea atat oameni civilizati cat si lepre. Nu contest numarul si obiceiurile locale, dar diferenta o face statul si modul in care se ocupa de lepre.
    Problemele punctuale nu se rezolva la gramada.
    Daca ar fi sa urmam primul comentariu "fiecare la muma lui"ar insemna ca si dumneavoastra sa fiti trimis inapoi, indiferent cat de civilizat ati fi.

    Discriminarea trebuie facuta dar nu dupa rasa ci dupa comportament, cam asta este diferenta intre civilizatie si rasism.
    5 8
  • @Tatra, nu sunt nici politolog nisi sociolog, dar va multumesc pentru comparatie. Avalansa de caracterizari pentru stangisti mi se pare un cliseu in lipsa argumentelor.

    Inteleg ca va este greu sa scrieti si imi pare rau sa aud de problemele dumneavoastra, asa ca nu o sa va cer argumente concrete.

    Sunt totusi de acord cu o parte din comentariu si anume: eu consider ca multe din problemele actuale ale societatilor ar fi rezolvate daca s-ar renunta la conceptul de tara. Stiu pare extrem, dar nici unul dintre cei cu care am discutat (si nu doar la birt) nu a putut sa-mi dovedeasca cu argumente ca gresesc.
    4 7
  • @green alex. Deha s-a renuntat la conceptul de tara,globalizarea si politica granitelor deschise asta e,priblema e ca albii mai sunt 600 de milioane imprastiati pe tot globul la o populatie de 8 miliarde globala? Cu noi cum ramane? Sau vorba lu'Cioran in 70 cand mergea cu metroul in Paris si a avut o revelatie si a zis ca noi albii o sa ajungem sa traim doar in rezervatii. Dar daca vrei sa renunti la conceptul te tara,renunta mai intai la conceptul de casa,la proprietate,la ala de familie,darama-ti gardul de la casa,scoate-ti usa de la intrare,invita-i pe toti la tine in casa si spune-mi apoi cum e.Cam asa e si cu renuntarea la cinceptul de tara,in 30 de ani ajungi sa te intrebi ce s-a intamplat si cu ce s-a gresit.oricum ne asteapta ceva rau,o reasezare a lucrurilor din care noi romanii cred c-o sa iesim tare rau
    10 3
  • Eu nu ma sting de grija albilor, sau a oricarei rase. Daca intr-un viitor vom fi cu totii mixati, cu atat mai bine, inseamna ca vom avea cele mai bune combinatii de gene de la fiecare. Si nu cred ca exista o culoare mai buna decat alta, sau sunteti de alta parere si considerati ca meritati un premiu pentru ca sunteti alb?
    Iar culoarea pielii nu insemna absolut nimic, nu ai nici un merit sau nici o vina in chestia asta.
    Important este ce reusesti sa faci ca om, ca aia tine de tine si acolo dupa cum spuneam si in alt comentariu, exista oameni si lepre cu orice culoare a pielii.
    Si as indrazni sa spun ca daca luam 2 oameni ajunsi in Anglia (de exemplu) unul venit din europa si unul din africa, cel din africa probabil a muncit/suferit mai mult ca sa ajunga in acelasi loc.
    3 8
  • Atunci sa ne mixam toti cu cei din clanul lu'Pian,poate ce n-a reusit cu psihologia interculturala reusim noi.
    11 3
  • @Green_Alex, spui ca intelegi, dar de fapt ti se pare ca intelegi. Cand o dai cu "argumentele stangiste sunt de fapt lipsa de argumente", e doar alta diversiune pe care o bagi in fata in clipa in care ai ajuns tu fara argumente.
    Iti place sau nu, din tot ce ai scris, pentru mine esti genul de om care isi tradeaza tara si neamul. Unii o fac pentru bani, altii o fac pentru ca asa simt ei ca este "corect". Te intreb, corect fata de cine? Fata de ai tai, sau fata de straini?

    Ceea ce baieti duiosi si inlacrimati nu inteleg, este ca viata este o lupta. In primul rand o lupta de supravietuire. Esti asimilat, sau asimilezi. Dirijat sau nu, exact asta se intampla la ora actuala. Telul este sa disparem ca albi. Daca tie iti convine asta, e alegerea ta. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa te muti intre arabi in nordul africii sau oriunde ai mai trait pe glob si ti s-a parut ca este ok acolo. Dar vezi tu, ... conform legilor europenilor astia albi pe care ii dispretuiesti, si tu esti de-al nostru, si trebuie sa te suportam asa cum esti. Esti membrul familiei care se ca..ca pe parintii pe rudele si isi baga in casa alte rase, chiar daca membrii familiei nu au chef de straini in casa lor.
    La fel de tradatori au fost si comunistii romani cand s-au caciulit la rusi si si-au distrus intelectualitatea si politicienii adevarati la canal si in inchisorile (de exterminare) comuniste. Problema noasta, si dezbinarea noastra vine de la baieti de zahar ca tine care pun inainte de familia si tara lor ... pe altii. Si bine inteles, daca iese ceva si in contul personal, nu doare.

    Din pacate acesti altii pe care ii aperi atat de vehement, n-or sa fie induiosati si indurerati pentru tine si ai tai, cand or sa ajunga in tara ta. Cand or sa-ti puna la pat toate femeile din casa si or sa le faca sclave sexuale in bordelurile lor, pentru tine o sa fie prea tarziu. Zici ca ai stat prin tarile x si y. Chiar n-ai observat nimic nimic? Totul e roz si in floare? Deh, ce sa zici si tu? Important este ca ai calatorit, te-ai simtit bine, etc. Dar acasa albii iti put si sunt meh ...

    Scuza-ma, te apreciez pentru multe, dar pentru aspectul asta al caracterului tau, suntem total incompatibili.

    Sunt foarte multe de spus, dar nu e nici locul, si nici timpul pentru asa ceva. Din punctul meu de vedere esti intr-o eroare grava de judecata, dar cine sunt eu sa-ti explic una sau alta? Esti adult. Dupa o varsta doar experientele/situatiile extreme te mai pot schimba. Din pacate nu experiente si nu situatii placute. Dar cine nu invata din greselile altuia, o sa invete pe propria piele.

    Macar daca te-ar afecta pe el personal, m-ar durea in c.ot. Problema este ca deciziile tale, imi distrug mie si alor mei viata. Daca ti se pare cuvinte mari si exagerate, nu sunt. E doar realitatea care se intmpla sub ochii umezi de compasiune. Din cauza solutiilor aberante. Bagate pe gat cu forta in numele poporului. Care popor?
    8 4
  • @Zarne, intradevar, sunt in eroare, am crezut ca sunteti doar influentati de sloganurile astea nationaliste cu "vin strainii peste noi si ne iau...." dar de fapt vad ca e vorba de rasism in cea mai curata forma.

    Viata este o lupta, dar este una economica si psihica, nu una de supravietuire a rasei.
    Sa inteleg ca tu ai plecat in state ca sa aperi rasa? Sa inteleg ca pentru tine daca te concediaza un alb e ok si daca te concediaza un african (sau oricare alta rasa) nu este ok?
    Sa inteleg ca daca te talhareste un alb e ok dar daca te talhareste un negru nu e ok? Ceea ce spun eu, este ca nu vreau sa fiu talharit de loc (indiferent ca e alb sau maro, sau negru sau galben).

    Stau in romania si am un vecin cretin (pe care il deranjeaza ca ma plimb cu copilul pe strada) crezi ca ma incalzeste cu ceva ca e alb? Cand am avut vecini arabi sau mexicani sau de alte natii nu am avut discutii de astea. Nu spun ca nu sunt si acolo cretini (sunt suficienti) spun ca pe mine ma intereseaza sa ma invecinez cu oameni cumsecade, indiferent de culoarea pielii lor.

    Cunosc oameni casatoriti cu alte natii/rase, care se inteleg foarte bine si au copii fericiti si altii casatoriti cu albi/albe de se cearta si se bat. Crezi ca e mai bine asa? Ma doare undeva ca sufera compatriotii mei albi daca eu decid sa fac copii cu cineva de alta rasa.

    Ca vorbeai de rusi si tradarea comunistilor ai omis ca si ei erau tot albi, si ce mult bine au facut (si lor si noua). Si nazistii erau tot albi, si vroiau sa salveze rasa.

    De acord ca in alte tari sunt alte obiceiuri, si nu din cele mai bune, alea nu trebuie importate. Dar un om bun este binevenit oricand indiferent de culoare/origine.
    5 9
  • @Zarne si din pacate discutia asta este similara cu altele pe care le-am avut cu alti bravi romani plecati prin lume in cautarea bunastarii, dar care acuza imigrantii si ne spun noua ce ar trebui sa facem.
    Pai dupa cum ziceam daca ar tine la puritatea rasei ar ramane pe aici ca sa nu fie nevoie sa vina strainii aia cotropitori ca sa faca paine si sa ingrijeasca de copii.

    Oricum discutia este fara sfarsit asa ca nu are rost continuarea. O zi buna va doresc si fara intalniri cu rase inferioare pentru a nu va tulbura.
    6 9
  • Acum e huzureala inca si un castig pecuniar relativ decent (dar o pierdere masiva de populatie alba),baietii de soia isi pot bea linistiti smoothie-ul verde intr-un concept bar si isi pot manca inca linistiti pateul raw vegan si asculta mizeria comunista Imagine de la J. Lenon plecand apoi cu picioarele epilate si gleznele la vedere spre casele lor verzi calare pe trotineta electrica si fluturand curcubeul.Cand traiesti sub un glob de cristal si esti rupt de realitate ai impresia ca toata lumea e buna,nimeni nu vrea sa iti faca rau si ca toti ne sunt egali in gandire si fapte,asta in timp ce iti dispar cartiere intregi care se transforma intr-un no go land. Un moment,asteptati un pic,e chestie de timp,sa vedem pe unde mai scoateti pe trompa marxisme pc cand o sa va arda casa,cartierul,tara,cand o sa iesiti pe strada intr-un oras european si o sa te poti jura c-ai nimerit intr-o republica bananiera.ps. Comunistii aia rusi si romani nu erau de-ai nostri ca yagoda,pauker,trotki,stalin,etc nu erau albi nici macar cu numele.
    8 5
  • @Green_Alex, eu nu ma simt rasist. Totul se rezuma la asta: sunt alb si devin o minoritate, oriunde m-as duce pe globul asta. Daca tie iti convine situatia asta, este inconstienta ta. Eu nu accept asa ceva. In clipa in care ai ajuns la mana altor rase, e game over.

    Niciodata n-am avut probleme cu un sef alb, in schimb 90% din cazuri cu indieni, filipino, samd. Oare de ce?

    Ca rasa alba, am avut luptele noastre interne de-a lungul secolelor. Incet si dureros am ajuns la nivelul de civilizatie la care suntem in ziua de azi. Absolut nici o societate nu e perfecta, dar prefer oricand sa traiesc printre albi, decat printre oricare alte rase.

    Asta am ajuns in ziua de azi. Daca vreau ceva ce mi se pare normal si firesc, asa cum am crescut de mic, sunt rasist. In schimb trebuie sa inghit tot c.acatul cu transgenderi, deviati sexual, imigranti si extremism eco, pentru ca asa vrea alde @Green_Alex si gasca. Si daca nu imi place, raman somer, pumnul in gura si stampila pe viata. C-asa-i in comunism. Sau ma rog, in noua gandire "toti o apa si-un pamant". Cat de curand o sa ajungem ca-n china. Pleci capul, ai mancare si poti sa umbli pe unde iti da voie guvernul. Ai guitzat, lagarul si reeducarea. Iti suna cunoscut? Sau te faci ca nu stii.

    Atata timp cat traiesc, respir si inca ma bucur de libertatea pentru care au luptat ai mei, o sa fac si eu la fel. Chit ca ochii umezi si induiosati, arunca cu rahat in mine si in secret, au exact aceleasi planuri pe care le-au avut plebea la revolutia franceza sau comunista cu burghezia si nobilimea. Exterminarea.

    Atata doar ca de data asta nu mai e nici burghezie, nici nobilime. Ci acum sunt oamenii de rand care au indrazneala crunta sa-si ceara drepturile.

    Cum spuneam, ai ajuns la maturitate, si e greu, spre imposibil sa mai schimbi ceva. Doar implinirea visurilor tare umede te vor trezi la realitate. Realitate pe care o s-o regreti, dar va fi prea tarziu.

    Am exact aceeasi senzatie ca si tine. Vorbim discutii. Adica cu peretii. Daca ai discutat si cu alti romani vajnici din strainatate si au cam aceleasi pareri, e doar o singura concluzie. Toti suntem dezaxati, doar tu, @Green_Alex, esti pe calea cea buna si in Romania ta verde, nu ai nevoie sa-ti spuna altii ce sa faci si cum s-o dregi. Tu stii cel mai bine, de secole ai dus-o infloritor si n-ai nevoie de idioti traiti in vest sa-ti spuna tie cum se taie iarba cu coasa.
    8 4
  • @Green_Alex, stiu ca pare aiurea, dar n-am nimic cu tine personal. Te citesc cu placere, si apreciez intotdeauna o parere articulata si inteligenta, chiar daca este in contradictoriu cu opinia mea.

    Absolutely, no hard feelings. Daca in hora discutiei, se mai incing spiritele, atata vreme cat intelegem asta, eu sunt ok. Imi cer scuze, pentru ca stiu ca m-am ambalat, dar asta mi-e firea.

    Esti un tip fain, cu care, iaca, am avut o contra pe teme rasiale. Atata timp cat intelegem ca putem fi diferiti in mod civilizat, eu cred ca e calea cea mai scurta pentru solutii care sa multumeasca pe toata lumea. Iti place sau nu, esti de-al nostru. Chiar daca pe unii dintre noi poate nu ne simti ca "de-ai tai" :):)

    O zi buna si scuze inca odata.
    7 0
  • Nu cred ca e nevoie de scuze, si chiar daca in focul dezbaterii s-au folosit si cuvinte mai contondente, linia generala a fost civilizata si nu a necesitat interventia moderatorilor. Se vede ca fiecare dintre noi tine la convingerile sale, asa ca nu cred ca cineva isi va schimba parerea prin citirea a catorva comentarii (fie ele si mai lungi).

    Si ca sa ma intorc la automobile, desi nu achisez la vederile socio-politice, in privinta masinilor cred ca as alege cam tot pe acolo (daca nu ar fi diferentele de impozitare asa mari).
    6 0
  • Mwerci @Alex. Tocmai pentru cuvintele mele contondente mi-am cerut scuze.

    Si ca ultima clarificare, nu doresc disparitia nici unei rase de pe pamant. Sub nici o forma. Dar nici nu vreau sa vad cum ai mei se imputineaza si sunt bagati sub tavalug pentru ca anumiti autori de mass media au o anumita culoare a pielii si stiu perfect cum sa se foloseasca de cuvinte ca sa traga spuza pe turta lor.
    5 1
  • @Tatraus
    Sti care e problema cu teoria ta "cu rasa alba". Poate Se mai trezesc nemtii sau altii inca o data si stabilesc ca tu, roman, nu te incadrezi in rasa alba. Asa ca nu te simti tu mare superior. Eu am cunoscut africani si erau inteligenti. Am intalnit indieni care erau si inteligenti si harnici. Poti vorbi cu ei mai coerent decat daca te duci prin saltele din romania si incerci sa schibi o vorba cu un localnic. Asa e, un frustrat tot timpul gaseste pe cineva ma jos ca sa se simta el mai bine.
    4 8
  • @zarnesteanu, Locuiesc in Germania de 8 ani. Si chestia ca doar tiganii fura e un mit. Iti spun pt am mult de a face cu romanii. Iau credite apoi fug in tara si nu le mai platesc. Fura din magazine, ei fiind salarizati( au fost prinsi cu salam in geaca). Arunca gunoaiele de la constructii in padure ca sa nu plateasca 30 euro la colctare. Si probabil tu ai zice: sunt tigani. Nu! Nu sunt! nu vorbesc o boaba tiganesca. Nu au nimic de-a face cu tiganii. Dar poate te simti mai bine si e usor sa zici: nu e de-al meu. Inca ceva: in sudul Romaniei Aproape toti sunt mai bronzati.
    5 8
  • " Da' halatu'..unde-i halatu'?...dincolo era mai ieftin!"
    Ce patirati bai vere...o dadurati in dodii p-acilea !?
    0 1
  • @tatra. Foarte bine,felicitari,te poti muta oricand in Africa sau India ca nu te opreste nimeni sa ajungi pe noi culmi ale civilizatie iar cand te mai duci si prin satele romanesti,da o raita pe jos si plin Glod(Db),Buzescu(tr),Sintesti ,Tandarei si nu numai si atunci baga gargara aia daca te poti intelege cu ei.. asa o fi cu romanii din satele romanesti,dar vezi tu,pe mine aia nu m-au talharit niciodata in tramvai,copil fiind si nu doar o data.Probabil ca n-au tramvaie prin sat,d'aia.
    7 4
  • "Băbăieți", cred că i-ați băgat în sperieți pe japonezii de la Honda! :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru