Japonia

Luni, 09 Iulie 2018 | Industrie

Nissan a descoperit noi nereguli la inspecțiile mașinilor sale produse în Japonia: măsurători eronate privind emisiile și consumul de carburant

Nissan a anunțat descoperirea unor noi nereguli privind inspecțiile mașinile sale produse în Japonia, pentru a doua oară în ultimul an. Potrivit japonezilor, datele privind emisiile și consumul de carburant au fost alterate, iar rezultatele au fost trimise către autorități.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Sărbătoare la Mazda: 50 de milioane de mașini construite de japonezi în 86 de ani de la începerea producției

Mazda a anunțat că producția sa din Japonia a atins un total impresionant de 50 de milioane de mașini, la peste 86 de ani de la începerea activității. Primul vehicul construit de Mazda în Japonia a fost livrat în octombrie 1931.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

Noi detalii despre viitorul Toyota Supra: motor împrumutat de la BMW și lansare așteptată în octombrie la Paris

Un oficial Toyota a declarat că viitorul model Supra va fi dotat cu un motor împrumutat de la BMW. Dezvoltarea noului Toyota Supra a fost făcută preponderent în Japonia, iar lansarea este așteptată acum pentru luna octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să recicleze bateriile mașinilor electrice: vechile baterii vor fi “readuse la viață” și vândute la jumătate de preț

Nissan se pregătește să deschidă o fabrică în care va recicla bateriile de pe mașinile electrice ale căror performanțe nu mai sunt la fel de bune. Japonezii spun că vechile baterii vor fi recondiționate și vândute pe piață la jumătate de preț față de o baterie nouă.
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Industrie

Investiții pe piața asiatică: Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în capitala Japoniei

Aston Martin a prezentat cel mai mare showroom al companiei în Tokyo, iar deschiderea oficială este programată pentru data de 21 noiembrie.
Vineri, 27 Octombrie 2017 | Industrie

Probleme pentru japonezi: Nissan și Subaru au recunoscut că mașinile lor n-au respectat procedurile de inspecție în ultimii 30 de ani

Subaru a transmis că n-a respectat procedurile de inspecție finală pentru mașinile destinate pieței din Japonia, în ultimii 30 de ani, la scurt timp după un anunț similar al celor de la Nissan.
Sambata, 14 Octombrie 2017 | Industrie

Scandalul Kobe Steel se extinde: japonezii au “falsificat” piese și pentru motoare și anvelope

Japonezii de la Kobe Steel au anunțat falsificarea informațiilor privind calitatea și pentru unele piese metalice folosite la producția de motoare și anvelope.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Industrie

Noul Dieselgate: Toyota, Nissan, Mazda și alții au folosit piese falsificate de la furnizorul japonez Kobe Steel

Compania japoneză Kobe Steel a recunoscut că a falsificat informațiile privind calitatea unor produse din aluminiu și cupru folosite de circa 200 de companii, printre care Toyota, Nissan, Mazda, Honda și Mitsubishi.
Duminica, 08 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Suzuka și are un avans de 59 de puncte după abandonul lui Vettel. Verstappen și Ricciardo, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Suzuka și și-a consolidat avansul în clasamentul general la 59 de puncte după ce Sebastian Vettel a abadonat din motive tehnice. Max Verstappen și Daniel Ricciardo au completat podiumul.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | F1 TOP

Antrenamente Suzuka: Vettel, cel mai rapid în prima sesiune. Hamilton, cel mai bun timp pe ploaie

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Japonia, în timp ce Lewis Hamilton a fostcel mai rapid pe ploaie în a doua sesiune.
Joi, 05 Octombrie 2017 | F1 TOP

Avancronică F1 Japonia: Hamilton și Vettel se confruntă cu problemele propriilor echipe înaintea cursei de la Suzuka

Lewis Hamilton este circumspect în privința noului pachet aerodinamic dezvoltat de Mercedes, în timp ce Sebastian Vettel admite că defecțiunea tehnică la motor din Malaysia planează încă asupra Scuderiei Ferrari.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Economic

Mașinile japoneze ar putea costa cu 10% mai puțin: taxele de import percepute de Uniunea Europeană vor fi eliminate

Uniunea Europeană va elimina taxa de 10% aplicată tuturor mașinilor importate din Japonia, ca parte a unui acord comercial cu țara asiatică.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 09 Octombrie 2016 | F1 TOP

Rosberg câștigat la Suzuka, Hamilton salvează locul 3 după un start ratat. Mercedes devine din nou campioana constructorilor

Nico Rosberg a câștigat Marele Premiu al Japoniei și și-a extins avansul în clasament după ce Lewis Hamilton a ratat startul și a reușit să revină doar până pe locul 3. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 08 Octombrie 2016 | F1 TOP

Rosberg îl învinge pe Hamilton în lupta pentru pole din Japonia. Vettel, doar locul 7

Nico Rosberg a obținut pole position-ul la Suzuka în fața lui Lewis Hamilton pentru numai 0.013 secunde, în timp ce Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 7 după ce a primit o penalizare de 3 poziții.
Vineri, 07 Octombrie 2016 | F1 TOP

Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele din Japonia. Ferrari a învins Red Bull

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timp în antrenamentele din Japonia, în timp ce Ferrari a surclasat Red Bull.
Joi, 06 Octombrie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Japoniei: Hamilton şi Rosberg, în plin război al declaraţiilor înaintea cursei de la Suzuka

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg aspiră amândoi la o victorie în Marele Premiu al Japoniei, iar lupta pentru titlul mondial devine din ce în ce mai tensionată după ultimele evenimente din tabăra celor de la Mercedes.
Vineri, 26 August 2016 | O lume nebuna

Când gluma se îngroașă: un șofer japonez care juca Pokemon Go a omorât o femeie pe trecerea de pietoni

După cele câteva sute de accidente realizate în toată lumea de șoferi care își foloseau mașinile ca mod de transport spre personajele jocului Pokemon Go, un japonez e anchetat pentru ucidere din culpă pentru că a călcat doupă femei pe trecerea de pietoni în timp ce se juca pe telefon.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Tehnologie

Japonezii dau iarăși tonul în tehnologie: au aprobat înlocuirea oglinzilor laterale cu camere video

Japonezii au aprobat legislația care permite înlocuirea oglinzilor laterale cu două camere video, care proiectează imaginea în interiorul mașinii.
Joi, 05 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

Inevitabilul s-a produs: Japonia este prima țară din lume cu mai multe prize pentru mașini electrice decât benzinării

Numărul stațiilor de încărcare pentru mașini electrice l-a depășit pe cel al benzinăriilor. Se întâmplă în Japonia, prima țară din lume unde se observă o astfel de inversare a popularității.
Marti, 13 Octombrie 2015 | General

Fukushima, 4 ani şi jumătate după dezastru: maşinile au pierdut lupta cu natura, care a pus stăpânire pe zona contaminată

Un excelent fotoreportaj al polonezului Arkadiusz Podniesinski ne face cunoştinţă cu ceea ce a rămas în urma evacuării rezidenţilor din zona Fukushima, grav afectată de un accident nuclear în urma cutremurului devastator din 11 martie 2011.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru