Japonia

Marti, 29 Septembrie 2015 | Formula 1

Mercedes: "Rosberg a avut mai puţină putere din partea motorului la startul cursei de la Suzuka"

Mercedes a dezvăluit că Nico Rosberg a fost depăşit la startul Marelui Premiu al Japoniei din cauza faptului că a avut mai puţină putere din partea motorului decât coechipierul său, Lewis Hamilton.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Formula 1

Alonso, "ruşinat şi frustrat" de motorul de "GP2" de pe monopostul McLaren

Fernando Alonso a intrat într-un conflict cu Ron Dennis după comentariile negative făcute la adresa motorului Honda în timpul cursei de la Suzuka, când a afirmat prin radio că este "ruşinat şi frustrat" de performanţele de "GP2" ale unităţii de propulsie.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Formula 1

Vettel: "O greşeală de strategie m-a costat locul doi"

Sebastian Vettel a admis că ar fi putut obţine locul doi la Suzuka dacă ar fi efectuat mai devreme a doua intrare la boxe. În schimb, Kimi Raikkonen a câştigat o poziţie datorită unei strategii mai bune.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Formula 1

Hamilton explică duelul cu Rosberg: "A fost virajul meu"

Lewis Hamilton consideră că a abordat în mod corect duelul decisiv cu Nico Rosberg din primul tur al cursei de la Suzuka, întrucât era îndreptăţit să atace în virajul doi. "A trebuit să evit o coliziune", este replica germanului.
Duminica, 27 Septembrie 2015 | F1 TOP

Hamilton a câştigat la Suzuka! Rosberg şi Vettel au completat podiumul

Lewis Hamilton a obţinut victoria în Japonia după ce l-a depăşit la start pe Nico Rosberg, care a reuşit să revină pe locul doi în faţa lui Sebastian Vettel după ce iniţial retrogradase pe locul patru.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Formula 1

Vettel speră să câştige poziţii la startul cursei de la Suzuka

Sebastian Vettel mizează pe un start la fel de bun ca cel din Singapore pentru a recupera poziţii în clasamentul cursei de la Suzuka, pe care o va începe de pe locul patru.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Formula 1

Hamilton sugerează că ar fi putut obţine pole position-ul la Suzuka

Lewis Hamilton afirmă că se afla într-un tur bun în momentul în care calificările au fost întrerupte de accidentul lui Daniil Kvyat, în timp ce Nico Rosberg este optimist în privinţa cursei de duminică.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position la Suzuka. Accident major pentru Kvyat

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Japoniei şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său, Lewis Hamilton. Sebastian Vettel va pleca de pe poziţia a patra. Piloţii nu au putut efectua un ultimul tur rapid din cauza unui accident suferit de Daniil Kvyat.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Formula 1

Japonia, antrenamente 3: Mercedes în frunte, Ferrari la o secundă în urmă

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în ultima sesiune de antrenamente de la Suzuka, în care ambii pioti Ferrari au fost cu peste o secundă mai lenţi.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Formula 1

Japonia, antrenamente 2: Kvyat învinge Mercedes pe ploaie

Daniil Kvyat a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Suzuka, în care aproape toţi piloţii au parcurs tururi cronometrate în ciuda ploii care a continuat să cadă cu putere.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Formula 1

Japonia, antrenamente 1: Sainz Jr, cel mai rapid pe ploaie

Carlos Sainz Jr. a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka, care a fost afectată de ploaie. Doar 12 piloţi au efectuat cel puţin un tur cronometrat.
Joi, 24 Septembrie 2015 | Formula 1

Hamilton: "Mercedes a identificat cauzele problemelor din Singapore"

Lewis Hamilton susţine că Mercedes a identificat motivele pentru care a avut un ritm modest în Singapore şi a negat că ar fi declarat că nu mai are încredere în propria echipă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Septembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Japonia: Misterul Mercedes - vor reveni germanii în lupta pentru victorie?

Mercedes trebuie să demonstreze la Suzuka că ritmul modest din Singapore a avut drept cauză doar configuraţia circuitului, însă Sebastian Vettel este pregătit să profite de orice sincopă germană pentru a reveni în lupta pentru titlul mondial.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Cum s-a extins calendarul Marelui Circ în întreaga lume?

Cursele de Formula 1 s-au desfăşurat iniţial doar în Europa, însă au cucerit treptat America de Sud, Africa, America de Nord, Asia şi Australia pentru a se extinde în întreaga lume.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Formula 1

Hamilton: "Nu am încredere în Mercedes că a rezolvat problemele din Singapore"

Lewis Hamilton afirmă că nu are niciun fel de încredere că Mercedes a remediat problemele din Singapore şi nu este convins că acestea nu se vor repeta în Japonia.
Marti, 21 Aprilie 2015 | General

Trenul Maglev din Japonia a stabilit un nou record de viteză: 603 km/h

Japonezii au reuşit să doboare recordul de viteză pe şine cu un tren cu levitaţie magnetică. Garnitura MAGLEV a atins 603 km/h, depăşind recordul stabilit acum o săptămână tot de japonezi.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Formula 1

Tatăl lui Jules Bianchi: "Situaţia este disperată, dar Bianchi luptă"

Tatăl lui Jules Bianchi a admis că situaţia în care se află fiul său este "disperată", însă şi-a exprimat încrederea că francezul va lupta să supravieţuiască gravului accident suferit la Suzuka.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi a suferit o leziune severă a creierului, asemănătoare cu cea a lui Schumacher

Marussia a confirmat marţi că Jules Bianchi a suferit o leziune axonală difuză a creierului, diagnostic asemănător cu cel primit de Michael Schumacher după accidentul de la schi.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Formula 1

Steagul verde a fost fluturat corect în zona accidentului lui Bianchi

Comisarul de cursă care flutura steagul verde în zona accidentului suferit de Adrian Sutil cu numai câteva secunde înainte ca Jules Bianchi să lovească violent tractorul de remorcare a procedat conform regulamentului.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Video: Primele imagini cu accidentul suferit de Bianchi la Suzuka

Un fan al Formulei 1 prezent în tribunele circuitului de la Suzuka a surprins cu o cameră video accidentul suferit de Jules Bianchi pe circuitul de la Suzuka, care evidenţiază forţa impactului monopostului Marussia cu tractorul care remorca maşina lui Adrian Sutil.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru