Japonia

Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi rămâne în stare critică la spital şi nu respiră singur

Jules Bianchi este în continuare în stare critică după accidentul de la Suzuka şi nu respiră singur, contrar informaţiilor anterioare din presa franceză.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Vettel: "Accidentul lui Bianchi, imposibil de anticipat"

Sebastian Vettel consideră că accidentul suferit de Jules Bianchi nu putea fi prevenit, însă admite că virajul 7 era foarte dificil de abordat.
Luni, 06 Octombrie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Depăşirea lui Rosberg a fost ca la carte"

Lewis Hamilton că a efectuat ca la carte depăşirea asupra coechipierului său Nico Rosberg în urma căreia a câştigat cursa de la Suzuka.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | Formula 1

Bianchi a fost operat la cap şi transferat la terapie intensivă. Francezul concura cu 200 km/h in momentul producerii accidentului

Jules Bianchi a fost operat la cap şi ulterior transferat la terapie intensivă, acolo unde respiră singur, după gravul accident suferit în cursa de la Suzuka. Potrivit datelor de telemetrie şi GPS ale monopostului său, francezul concura cu peste 200 km/h în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat pe ploaie cursa de la Suzuka! Bianchi, inconştient după un accident care a dus la abandonarea cursei

Lewis Hamilton a câştigat pe ploaie Marele Premiu al Japoniei după ce l-a depăşit pe circuit pe Nico Rosberg, în timp ce Red Bull şi-a adjudecat următoarele două poziţii în detrimentul lui Jenson Button. Cursa s-a încheiat cu şase tururi înainte de final din cauza unui accident grav suferit de Jules Bianchi, care a fost transportat la spital în stare de inconştienţă.
Duminica, 05 Octombrie 2014 | Formula 1

Update: Cursa din Japonia a început sub Safety Car, dar a fost suspendată în turul 2

Taifunul Phanfone are în prezent viteze ale vântului de peste 240 km/h şi va ajunge în zona circuitului de la Suzuka în noaptea de sâmbătă spre duminică, ceea ce ar putea avea ca efect anularea Marelui Premiu al Japoniei.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | Formula 1

Rosberg, pole position la Suzuka în faţa lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut pole position-ul pentru Marele Premiu al Japoniei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.
Sambata, 04 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid. Accident pentru Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Suzuka, în timp ce Lewis Hamilton a suferit un accident în primul viraj.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Verstappen: "Nu mi-am atins limitele la debutul în Formula 1"

Max Verstappen, olandezul de numai 17 ani care a debutat vineri în Formula 1, susţine că nu şi-a atins limitele, întrucât a preferat să concureze prudent.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Cursa din Japonia se va desfăşura duminică, dar ar putea avea loc mai devreme

FIA a decis ca Marele Premiu al Japoniei să aibă loc duminică cu începere de la ora locală 15:00, conform planificării iniţiale, însă ar putea fi mutat mai devreme în aceeaşi zi dacă taifunul Phanfone va ajunge în zona circuitului.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp într-o sesiune plină de evenimente

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Suzuka, presărată cu mai multe accidente, două steaguri roşii şi câţiva stropi de ploaie.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | Formula 1

Japonia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid. Maldonado, penalizat cu 10 poziţii pe grilă

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Japonia în faţa lui Lewis Hamilton. Pastor Maldonado va fi penalizat cu 10 poziţii pe grila pentru utilizarea unui al şaselea motor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Octombrie 2014 | Formula 1

Cursa din Japonia ar putea fi reprogramată sâmbătă sau luni din cauza taifunului Phanfone

FIA analizează posibilitatea de a reprograma cursa de la Suzuka pentru sâmbătă sau luni, din cauza pericolului ca taifunul Phanfone să ajungă pe circuit în cursul zilei de duminică.
Joi, 02 Octombrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Japonia: Start relansat în lupta pentru titlul mondial sub spectrul taifunului

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg sunt despărţiţi de numai trei puncte înaintea cursei din Japonia, care este ameninţată din nou de un taifun.
Joi, 02 Octombrie 2014 | Formula 1

Numeroase bunuri ale echipei Caterham, scoase la licitaţie pentru neplata datoriilor

Un executor judecătoresc a confiscat o serie de bunuri ale echipei Caterham, inclusiv componente pentru monopost, pe care le va scoate la licitaţie pentru neplata datoriilor. Echipa neagă orice probleme şi susţine că va concura în Japonia.
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Formula 1

Raikkonen: "Singapore, primul Mare Premiu în care m-am înţeles bine cu monopostul"

Kimi Raikkonen susţine că în calificările din Singapore s-a simţit "în sfârşit" confortabil cu monopostul Ferrari după ce a identificat setările corecte.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Formula 1

Ferrari, determinată să lupte cu Williams pentru locul trei la constructori

Ferrari este determinată să micşoreze diferenţa faţă de Williams în clasamentul constructorilor pentru că până la finalul sezonului să revină pe locul trei în clasamentul constructorilor.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Formula 1

Button, încurajat de progresele recente înregistrate de McLaren

Jenson Button este optimist ca va reveni în puncte în Japonia prin prisma progreselor înregistrate de McLaren cu dezvoltarea monopostului.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Formula 1

Verstappen va concura în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka

Max Verstappen va debuta vineri într-un Mare Premiu de Formula 1, atunci când va concura în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka.
Joi, 25 Septembrie 2014 | Formula 1

Williams pregăteşte un update aerodinamic pentru Suzuka

Williams va utiliza un nou pachet aerodinamic în Marele Premiu al Japoniei, în care echipa speră să rămână în faţa Scuderiei Ferrari în lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru