Hamilton: "Nu am încredere în Mercedes că a rezolvat problemele din Singapore"

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton afirmă că nu are niciun fel de încredere că Mercedes a remediat problemele din Singapore şi nu este convins că acestea nu se vor repeta în Japonia.

Esential 41 de puncte este avansul lui Lewis Hamilton in fata lui Nico Rosberg cu sase curse inainte de final
49 de puncte are in plus Lewis Hamilton in fata lui Sebastian Vettel
6 este numarul curselor care au mai ramas pana la finalul sezonului
Mercedes a înregistrat în Marele Premiu al statului Singapore cele mai slabe rezultate din acest sezon, întrucât a obţinut doar locurile cinci şi şase pe grila de start şi nu a fost capabilă să lupte cu rivalii de la Ferrari şi Red Bull Racing.

După abandonul suferit în cursă din motive tehnice, Lewis Hamilton a solicitat explicaţii pentru ritmul modest, însă nu a primit încă răspunsuri concrete, motiv pentru care afirmă că nu are încredere că echipa a remediat problemele.

"Nu am niciun fel de încredere. Nu am niciun fel de informaţii care să-mi dea încredere.

Sper că este doar o întâmplare, dar a fost un weekend cel puţin ciudat. Monopostul nostru nu a devenit mai lent. Le-am spus inginerilor că aş vrea să primesc informaţii despre ce cred ei că s-a întâmplat acolo, dar nu este mult timp până la următoarea cursă", a declarat el.

Pe de altă parte, britanicul afirmă că este capabil să vadă şi partea plină a paharului, în condiţiile în care coechipierul său Nico Rosberg, principalul rival în lupta pentru titlul mondial, a obţinut doar locul patru.

"Monopostul a cedat. A fost prima oară după mult timp. Nu am pierdut prea multe puncte în favoarea tipului care este chiar în spatele meu. Ar fi putut să fie mult mai rău, aşa că privesc jumătatea plină a paharului. Sper doar ca lucrurile să revină la normal şi că pneurile să funcţioneze din nou", a adăugat el.

Via The Guardian

Comentarii (13)

  • Frumoasa atitudine a lui Hamilton .... Adevarat om de echipa....
    De ce nu a avut aceeasi atitudine cand Rosberg a avut curse la rand probleme cu monopostul? Aceleasi probleme ar fi putut aparea si la el, sau nu?
    37 2
  • Ha,ha,ha...
    Hmmm...destul de multe informatii din declaratia lui,daca intradevar asta a declarat...!
    Nu considera ca monopostul a devenit mai lent,dar a fost fata de cei din fata,cu mult decat ne-au obisnuit.
    Vorbeste de probleme cu pneurile...deci presiunea sa fii fost atat de determinanta ?!
    Declara ca nu este increzator,ca nu are incredere in rezolvarea problemelor de catre echipa...nashpa,creaza tensiuni !
    Nu a primit informatii despre lipsa performantelor...el care era avid de informatii si le si primea de obicei.
    Sa fie intradevar ceva ce a dat peste cap tot ce au reusit pana acum,sa fie presiunea...sau doar un accident nefericit? Astept cu interes primele antrenamente... :) !
    22 1
  • declaratiile tipice ale pilotilor din ultimii ani.Asa isi doresc ei sa fie campioni mondiali ,sa aibe masini perfecte ,sa le dea alora din spate cate o secunda pe tur dupa sa se vorbeasca de ei cat de rapizi si grozavi sunt.TItlul lui kimi din 2007 si hamilton din 2008 sunt singurele din 2000 incoace in care masinile lor nu au fost net superioare
    15 3
  • Nu-i este rusine? De 2 ani domini F1 si acum a avut o cursa cu probleme si hop masina nu este buna? Sa plece la Mclaren daca nu-i convine aici.
    34 6
  • Probleme in paradis...........?
    18 0
  • Hehe, asa e cand numai zburzi de unul singur pe pista cu un Rosberg frustrat in spatele tau la 7 ,2 sec.
    Hamm, daca Ferrari isi va revenii cu adevarat poti sa uiti de acest lucru, asa ca in spate nu o sa mai vezi gri ci numai rosu baiatule!
    Furia rosie frige rau cand se porneste.

    Pana si pe Mircea l-a bagat in depresie :))))!
    30 1
  • Triste comentariile lui Mr. Hamilton. A avut o singura cursa proasta in acest sezon si gata nu mai are incredere in Mercedes... adica cei care i-au pus masina asta in brate... trist tata, trist. Oricum vedem Vineri in FP cum sta treaba.
    21 1
  • serban
    Păi uite de ce cocalarul ăsta nu se va compara niciodată cu Senna, sau Schumi, adevărați lideri, diplomați care au știut să construiască în jurul lor și să-și apropie toți membrii echipelor, până la ultimul mecanic, lideri care au știut să mobilizeze și să imprime un ritm de muncă sângeros, dar cu bun simț, cu zâmbetul pe buze, fără acuze, fără imputații, fără bătut cu pumnul în masă și fără aere de manelist ! Și nu se va putea compara nici măcar cu Vettel, care le calcă cu pași mari pe urme celor doi !
    32 5
  • @Hamilton

    Mare TZARAN esti daca spui asa ceva despre echipa care ti-a dat deja un campionarsi probabil iti mi da una

    @Sa

    Idolul tau ...eh ... Acum nu zici nimik?

    @Mircea

    Nici tu ...?
    14 3
  • @ serban
    Sa-ti fie gura aurita man, ca tare bine ai zis :))))))!
    6 2
  • iar v-a pacalit presa pe toti cu titlurile astea tabloidizate (care va irita pe voi si le aduc lor bani din publicitate)

    pai hai sa vedem... la inceput *Hamilton: "Nu am încredere în Mercedes că a rezolvat problemele din Singapore"*... sigur ca citind asta toti avem tendinta sa-l tragem de urechi pe Ham, numai ca parcurgand cu privirea textul putin mai jos vedem *"Nu am niciun fel de încredere. Nu am niciun fel de informaţii care să-mi dea încredere. Sper că este doar o întâmplare, dar a fost un weekend cel puţin ciudat. Monopostul nostru nu a devenit mai lent. Le-am spus inginerilor că aş vrea să primesc informaţii despre ce cred ei că s-a întâmplat acolo, dar nu este mult timp până la următoarea cursă"*... hopa... parca e putin diferit aici, ceva mai nuantat decat in titlul ”bombastic”, nu credeti?

    de fapt Ham a declarat ca e cam ciudat ca dupa ce dominau categoric, in Singapore au fost cu 1,5 secunde pe tur mai lenti... in consecinta a cerut informatii despre cauze echipei dar aia nu i-au spus nimic... de aceea nu are incredere ca nu se va repeta asta si in Japonia!

    asta ma face sa ma intreb daca Mercedes stie cu adevarat ce s-a intamplat in Singapore... sau poate au un secret pe care-l tin ascuns (aidoma lui vw in scandalul noxelor) insa daca ar fi asa nu vad de ce nu l-ar informa pe hamilton (doar e ”robul” lor inca 3 ani...)

    PS parca doreati piloti cu personalitate, care spun ce gandesc, nu care indruga texte sau poezii pentru presa... daca credeti ca Senna nu spunea ce gandeste, ci peria in presa echipa McLaren, va inselati...
    5 2
  • mobius
    Cand spuneam ca are un caracter de doi bani foarte multi m-au sanctionat cu voturi negative. Un cocalar, nici macar nu pun ghilimele, isi da in petec ca de obicei, sau probabil ii suna bine locul lui Raikonen de la Ferrari, insa si in acest caz si-a cam gresit socotelile pentruca mai are de asteptat. Mai deunazi se plangea fara pic de jena, ce mult lupta el in campionat. Sa-l vad luptand cu o masina comparabila cu celelalte si castigand, nu cu o masina care e mai rapida cu o secunda pe tur decat cea a urmaritorilor. Probabil insa ca pentru el e o lupta sa nu dai de parapeti o masina atat de rapida. Comentariul lui la adresa echipei poate e o lectie pentru aceasta si poate cei de la Mercedes, se vor gandi ca si Rosberg merita un titlu.
    4 4
  • Cand monopostul e perfect si castiga, e cea mai buna echipa si le multumeste tuturor.

    Acum cand echipa e in impas, da in ea... hm, atitudine de britanic arogant si infatuat. La un moment dat a fost un interviu in care i se cerea sa spuna daca este infatuat si se dadea un om oarecare si lipsit de fite. Ei, uite ca prin atitudinea asta nu demonstreaza decat ca e o doamna de companie cu doua fete si baga cutitul in spatele echipei care i-a dat un monopost anul trecut demn de titlul pe care l-a dobandit.

    Urata atitudine, josnica chiar.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru