Hamilton: "Mercedes a identificat cauzele problemelor din Singapore"

de Daniel Popescu
Joi, 24.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că Mercedes a identificat motivele pentru care a avut un ritm modest în Singapore şi a negat că ar fi declarat că nu mai are încredere în propria echipă.

Nu vă pot spune ce a descoperit echipa, dar inginerii au identificat multe motive şi soluţii.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Mercedes nu a oferit nicio explicaţie oficială cu privire la lipsa de performanţe din Marele Premiu al statului Singapore, întrucât oficialii s-au mulţumit să afirme că a fost o combinaţie între configuraţia circuitului şi temperatura ideală a pneurilor.

Lewis Hamilton s-a arătat deranjat de faptul că echipa nu a găsit încă o explicaţie şi a afirmat că nu mai are încredere că poate reveni la ritmul obişnuit în Japonia, însă după ce a ajuns la Suzuka a afirmat că nu a făcut niciodată astfel de declaraţii.

În plus, britanicul a dezvăluit că echipa l-a informat despre motivele reale ale problemelor pe care le-a avut în Singapore, fără însă să ofere detalii.

"Nu vă pot spune ce a descoperit echipa, dar inginerii au identificat multe motive şi soluţii. Cei mai mulţi dintre ingineri cred că unul dintre multele motive a avut un efect de domino.

Aşa că sunt încrezător că motivele sunt înţelese, dar vor continua analizele", a declarat el citat de postul de televiziune SkySports.

Pe de altă parte, Hamilton a admis că nu exclude varianta ca problemele de la Singapore să se manifeste din nou şi pe circuitul de la Suzuka, în ciuda faptului că acesta are caracteristici complet diferite.

"Nu am nicio idee ce va fi. Am putea descoperi că avem aceeaşi problemă. Sau am putea descoperi că nu avem aceeaşi problemă şi că a fost vorba doar despre circuitul din Singapore. Sper să învăţăm ceva din acel weekend şi să nu se mai repete", a adăugat el.

▶ Avancronică Japonia: Misterul Mercedes - vor reveni germanii în lupta pentru victorie?

Marele Premiu al Japoniei la TV

Drepturile TV ale Formulei 1 pentru România sunt deţinute de postul Dolce Sport, care poate fi recepţionat şi pe internet prin intermediul platformei TelekomTV. Calificările şi cursele pot fi urmărite în ţara noastră şi pe postul de televiziune RTL (limba germană).

Eveniment Ziua Ora Transmisiuni TV Internet
Antrenamente 1 vineri, 25 septembrie 04:00 -
Antrenamente 2 vineri, 25 septembrie 08:00 -
Antrenamente 3 sambata, 26 septembriet 06:00 -
Calificari sambata, 26 septembrie 09:00 DolceSport, RTL Telekom TV
Cursa duminica, 27 septembrie 08:00 DolceSport, RTL Telekom TV

▶ Formula 1 în 2015.

La TV, pe telefoane, tablete, laptopuri şi calculatoare: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Via SkySports

Comentarii (5)

  • Da, sigur ca au gasit problema.....presiunea din pneuri!
    13 12
  • si hop fara masina perfecta , ca si vetel la rbr anii trecuti , devine un pilot de pluton , frustrat si putin nesimtit fata de achipa care ia oferit masina perfecta pina acum ,,un manelar
    12 13
  • iete revelatia, alonso cati ani fu prin pluton?
    0 1
  • Inconsecvent in declaratii ca de obicei. Cum am mai spus de multe ori, a fi campion nu inseamna doar sa treci primul linia de sosire, mai ales cu o masina net superioara. Mai trebuie sa si ai atitudinea unui campion pe si in afara pistei. Ham nu o dovedeste nici pe pista nici in afara ei.
    8 5
  • invidia naste ura !!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru