Nissan sărbătorește 90 de ani cu 5 modele speciale în Japonia

de Tiberiu Safta
Vineri, 15.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a lansat o ediție aniversară specială pentru 5 dintre modelele sale vândute în Japonia. Noua ediție marchează cei 90 de ani de existență ai mărcii.

Anul acesta, Nissan împlinește 90 de ani de existență. Cu această ocazie, constructorul nipon a lansat o ediție specială aniversară pentru 5 modele vândute în Japonia. Mai exact, modelele Leaf, Note, Note Aura, Serena și Sakura sunt acum disponibile în ediția specială 90th Anniversary.

În cazul tuturor modelelor menționate, ediția specială aduce accente negre și din cupru vizibile la exterior, în special la oglinzi, grile și bare de protecție. De asemenea, toate modelele primesc jante negre exclusive, precum și abțibilduri speciale pentru capotă, disponibile opțional.

Alături de acestea, cele 5 modele mai primesc accente negre și de cupru și în habitaclu, iar aici mai avem și covoare speciale cu inscripția "90th Anniversary". La final, clienții unui astfel de model pot alege chiar și un suport special pentru numerele de înmatriculare.

Noua ediție specială este disponibilă exclusiv în Japonia.

via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru