Grosjean nu exclude obţinerea unei victorii în Spania

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 13.05.2012
Romain Grosjean consideră că poate lupta pentru victorie la Barcelona dacă va avea un start bun în cursa în care va pleca de pe poziţia a treia a grilei de start.

Lotus ocupă a doua linie a grilei de start de la Barcelona prin Romain Grosjean şi Kimi Raikkonen după descalificarea lui Lewis Hamilton, iar Lotus este considerată una dintre favoritele la victorie.

Echipa britanică a impresionat în antrenamente prin performanţele obţinute în regim de cursă, iar în Bahrain cei doi piloţi au terminat pe podium chiar dacă au plecat de pe poziţii mai slabe decât în Spania.

De aceea, Grosjean consideră că ar putea avea şanse la o victorie istorică la Barcelona, însă în opinia sa totul va depinde de modul în care se vor desfăşura primele tururi.

"Dacă avem aceeaşi surpriză pe care am avut-o în Bahrain, unde am avut un monopost fantastic, atunci voi dori să obţin din nou un rezultat bun. Vom vedea după start şi după primele tururi cum se comportă monopostul. Dacă voi avea acelaşi sentiment pe care l-am avut şi în primele tururi din Bahrain, atunci mă voi gândi la asta (n.r - la victorie)", a declarat francezul.

Coechipierul său este de asemenea impulsionat de prestaţiile celor de la Lotus în regim de cursă, motiv pentru care priveşte cu încredere spre cursa de duminică.

"Rezultatul este unul dintre cele mai bune din calificări în acest an, dar am avut şansa să mă descurc şi mai bine.

Am făcut o greşeală în virajul nouă şi am pierdut două zecimi, dar este bine. Cursa va fi din nou diferită, dar de obicei monopostul nostru este mai bun în cursă decât în calificări", a precizat finlandezul.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru