Raikkonen: "Obiectivul este să câştig curse în 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 07.05.2012
Kimi Raikkonen îşi propune să câştige curse în sezonul 2012 şi consideră că Lotus deţine un monopost suficient de competitiv pentru a-şi îndeplini acest obiectiv.

Kimi Raikkonen a luptat pentru victorie în Marele Premiu al statului Bahrain alături de Sebastian Vettel, în ciuda faptului că se afla la doar a patra cursă de la revenirea în Formula 1 după o pauză de două sezoane. Impulsionat de prestaţia din Bahrain, dar şi de semnele pozitive arătate în celelalte trei Mari Premii, campionul mondial din sezonul 2007 a dezvăluit că obiectivul pentru acest sezon este să obţină victorii.

"Monopostul a fost bun oriunde am fost până acum. Sunt aici pentru a concura şi concurez pentru a câştiga. Acesta este obiectivul pentru mine şi pentru echipă. Vrem să câştigăm curse. Avem un monopost bun şi am văzut în Bahrain că este suficient de bun pentru a câştiga. Acesta este obiectivul", a declarat el.

Finlandezul anticipează performanţe bune în prima cursă europeană a sezonului de la sfârşitul acestei săptămâni, însă admite că lupta pentru supremaţie va fi una foarte echilibrată.

"Mă aştept ca Lotus să fie foarte competitivă la Barcelona.

Va fi foarte echilibrat între echipele de top. Acesta este singurul circuit unde echipele au testat deja noile monoposturi, iar setările sunt cruciale, întrucât circuitul se schimbă din cauza temperaturilor şi vântului. Toate echipele au update-uri pentru prima cursă europeană, ceea ce face să fie chiar şi mai interesant şi echilibrat la vârf", a adăugat el.

Via | Lotus

Comentarii (2)

  • Am mai intrebat dar am uitat, nu am mai jucat de mult. La F1 Challenge daca am o cursa de 6 -10 tururi nu conteaza la mijlocul cursei imi cedeaza frana, nu am cum sa mai continui cursa. Am setat pe la frane dar degeaba. Ce ar trebui sa fac ?
    0 2
  • nu conteaza
    @KIMI
    ai undeva la setari BRAKE INTAKE sau ceva de genul ca si la radiator pune un minim 3
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru