Schumacher speră să revină cât mai curând pe podium

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.05.2012
Michael Schumacher speră să obţină cât mai repede primul podium de la revenirea în Formula 1 şi consideră că Mercedes are un monopost capabil pentru o asemenea performanţă.

Michael Schumacher a obţinut doar două puncte în debutul acestui sezon, însă a impresionat prin rezultatele pozitive înregistrate în calificări.

Septuplul campion mondial consideră că este capabil să termine o cursă pe podium, mai ales că Nico Rosberg a demonstrat potenţialul monopostului prin victoria obţinută în Marele Premiu al Chinei.

"Un podium sau o clasare bună este bine primită oricând, este acelaşi lucru. Am început acest proiect cu o perspectivă diferită, dar trebuie să ne uităm la realitate, iar realitatea este că avem un monopost care poate fi pe podium şi poate câştiga curse, aşa că cu cât mai devreme cu atât mai bine", a declarat germanul la conferinţa de presă premergătoare Marelui Premiu al Spaniei.

Mercedes a întâmpinat numeroase probleme cu pneurile în primele două curse ale sezonului, însă Schumacher este încrezător că testele efectuate la Mugello săptămâna trecută au ajutat echipa să remedieze aceste probleme.

"În primele curse am înţeles care sunt punctele noastre forţe şi slabe, dar pentru a înţelege cum să rezolvăm slăbiciunile...

de aceea a fost important pentru noi testul de la Mugello. Aşa că am putut lucra la monopost fără condiţiile de cursă şi doar pe un program specific pentru a învăţa lucruri despre monopost. A fost de mare ajutor", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (6)

  • Mandache
    2 de-un leu
    Cand o zbura bunica-ta!Smacher si Halonso produsi de Briatore fara manevre n-ajung nicaieri.Fara Todt si Briatore nu mai castiga astia doi nimic.Pensionaru de Smacher capata bataie de la Rosberg iar Halonso tractoreste.Doi championi de bafta chioara!Cica piloti la Ferarri!
    5 36
  • Si eu de cand tot astept si sper sa te vad pe podium...off
    16 3
  • Pt.Mandache
    Baiete, u nici nu ai habar despre ce vb.
    21 2
  • SCHUIPIMACHER
    SCHUIPIMACHER
    Sunt Schuipimacher si sper ca ieclestone asta sa faca ceva sa mai ma urc si eu pe podium ca fara FIA eu nu as fi putut vreodata sa ma urc pe vreun podium, sper sa n/ajung iar pe aratura acolo unde imi place cel mai mult :))
    2 5
  • Mandache
    Inchide ca te sunam noi................
    19 0
  • @SCHUIPIMACHER
    Prietene, ramai pe aratura daca iti place. Cat despre Schumi, n-ai sa ajungi vreodata nici macar sa-l vezi live. Ai putea macar sa-l respecti pt ca deja e intrat in istorie si va ramane acolo 4ever.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru