Feedback

Schumacher

Luni, 13 Mai | F1 TOP

Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în decembrie: "Cariera lui merită să fie sărbătorită"

Un documentar despre viața, cariera și accidentul lui Michael Schumacher va fi lansat în cinematografe în luna decembrie și va include interviuri cu familia germanului și imagini de la împlinirea vârstei de 50 de ani.
Luni, 06 Mai | F1 TOP

Mick Schumacher își vede viitorul în Marele Circ: "Formula 1 reprezintă destinul meu"

Mick Schumacher consideră că destinul sau este să concureze în Formula 1 și afirmă că își va compara performanțele numai cu cele obținute de tatăl său, Michael Schumacher.
Joi, 21 Martie | F1 TOP

Mick Schumacher nu simte presiunea numelui pe care îl poartă: "Mă simt onorat să fiu comparat cu tatăl meu, cel mai bun pilot din istorie"

Mick Schumacher susține că este mândru să fie comparat cu tatăl său, pe care îl consideră cel mai bun pilot din istorie, în ciuda faptului că presiunea îi poate afecta negativ performanțele.
Marti, 20 Septembrie 2016 | F1 TOP

Primele veşti după un an despre starea de sănătate a lui Schumacher: "Nu poate merge"

Familia lui Michael Schumacher a dat în judecată o publicaţie germană pe baza unor afirmaţii false despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, despre care afirmă că "nu poate merge".
Joi, 07 August 2014 | Formula 1

Fostul manager al lui Schumacher atacă piloţii de azi: "Sunt nişte smiorcăiţi"

Omul care i-a reprezentat interesele lui Michael Schumacher în perioada de glorie a germanului consideră că Formula 1 de astăzi a decăzut din cauza şefilor sportului şi din cauza atitudinii greşite a piloţilor. "Nu mai există caractere puternice", spune Willi Weber.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Formula 1

Familia lui Schumacher, încrezătoare că germanul "nu se va da bătut"

Familia Schumacher a publicat un scurt comunicat de presă în care îşi afirmă încrederea că septuplul campion mondial "nu se va da bătut" în lupta pentru supravieţuire de după accidentul suferit la schi.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: fotbalistul Michael Schumacher ar fi putut să joace în Liga Campionilor

Michael Schumacher şi-a câştigat reputaţia în Formula 1, însă germanul joacă ocazional fotbal într-o ligă regională din Elveţia şi a refuzat la un moment dat o ofertă de a evolua în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | F1 TOP

Anchetatorii accidentului lui Schumacher au analizat camera de pe casca germanului: "Nu avea viteză excesivă"

Echipa de investigaţie care a condus analiza accidentului în urma căruia Michael Schumacher se află în comă indusă încă din 29 decembrie 2013 a anunţat astăzi câteva concluzii preliminare legate de nefericitul eveniment.
Marti, 12 Martie 2013 | Formula 1

Schumacher a testat o motocicletă Honda la Valencia

Michael Schumacher a testat o motocicletă Honda de 220 CP pe circuitul de la Valencia, însă insistă că nu intenţionează să concureze într-o competiţie pe două roţi.
Miercuri, 27 Februarie 2013 | Formula 1

Schumacher va concura în weekend într-o cursă de karting

Michael Schumacher va participa la sfârşitul accestei săptămâni la prima cursă de karting a sezonului din competiţia WSK Euro Series.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | Motorsport

TOP 10: Piloţii cu cel mai mare procentaj de victorii în Formula 1

Juan Manuel Fangio şi Sebastian Vettel sunt despărţiţi de şase decenii în Formula 1, însă au ceva în comun: se numără printre piloţii cu cel mai mare procentaj de victorii din istoria competiţiei.
Marti, 05 Februarie 2013 | Formula 1

Schumacher va fi ambasadorul diviziei de maşini de serie Mercedes

Michael Schumacher va rămâne implicat la Mercedes şi în 2013, însă doar ca ambasador al diviziei de maşini de serie a constructorului german.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Formula 1

Presă: Schumacher va concura în karting în 2013

Michael Schumacher va concura în karting în sezonul 2013 pentru Tony Kart, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de karturi din lume, susţine presa spaniola.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Formula 1

Schumacher, cel mai puţin rentabil pilot în sezonul 2012

Michael Schumacher a fost cel mai puţin rentabil pilot în sezonul precedent din punct de vedere al salariului primit pentru fiecare punct câştigat, potrivit unei analize Sportune.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | Formula 1

Schumacher: "2013 poate fi primul sezon bun pentru Mercedes"

Michael Schumacher consideră că Mercedes va avea pentru prima oară o structură puternică pe baza căreia să obţină rezultate bune în 2013.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Ianuarie 2013 | Formula 1

Schumacher: "Nu ştiu dacă aş fi câştigat curse cu Red Bull sau McLaren"

Michael Schumacher afirmă că nu are nicio garanţie că ar fi obţinut victorii în ultimii trei ani dacă ar fi concurat pentru Red Bull sau McLaren, echipe cu monoposturi mai bune decât Mercedes.
Joi, 27 Decembrie 2012 | Formula 1

Ferrari va dezvolta monopostul din 2013 exclusiv la Koln

Ferrari a dezvăluit că va dezvolta monopostul pentru sezonul 2013 numai la fabrica Toyota de la Koln, după ce facilităţile de la Maranello nu au dat rezultate optime în acest an.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Formula 1

Red Bull: "Mercedes nu-l poate angaja pe Horner, tocmai i-am prelungit contractul"

Helmut Marko a exclus posibilitatea ca Mercedes să-l recruteze pe Christian Horner ca şef de echipă şi afirmă că britanicul şi-a prelungit contractul cu Red Bull.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Formula 1

VIDEO: Grosjean a câştigat Race of Champions! Vettel şi Schumacher, învingători la echipe

Romain Grosjean a câştigat duminică Race of Champions, la o zi după ce Sebastian Vettel şi Michael Schumacher au triumfat în Cupa Naţiunilor în aceeaşi competiţie.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Formula 1

Schumacher regretă demisia lui Haug de la Mercedes

Michael Schumacher crede că plecarea lui Norbert Haug va fi resimţită puternic de Mercedes. Fostul director de motorsport al germanilor afirmă că a plecat din cauza rezultatelor slabe din F1.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru