Schumacher

Joi, 04 Octombrie 2012 | Formula 1

Ferrari exclude revenirea lui Schumacher: "Alonso nu trebuie să fie deranjat!"

Ferrari a exclus posibilitatea ca Michael Schumacher să revină la echipă anul viitor şi afirmă că Fernando Alonso are nevoie de un coechipier care să nu-l deranje în lupta pentru titlu.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Formula 1

Vettel speră ca Schumacher să rămână în F1 anul viitor

Sebastian Vettel şi-a exprimat speranţa că Michael Schumacher îşi va prelungi revenirea în Formula 1 cu cel puţin un sezon.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Formula 1

Mercedes: "Schumacher nu este de vină că nu a câştigat pentru Mercedes"

Dieter Zetsche a clarificat comentariile negative la adresa lui Michael Schumacher şi afirmă că germanul nu este responsabil pentru lipsa de victorii în cei trei ani petrecuţi la Mercedes.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Formula 1

Weber îl sfătuieşte pe Schumacher să se retragă din Formula 1

Fostul manager al lui Michael Schumacher îl sfătuieşte pe german să refuze o eventuală ofertă de la Sauber şi să se retragă din Formula 1.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Formula 1

Schumacher: "Motivaţia mea este intactă"

Michael Schumacher le garantează fanilor că motivaţia de a concura în ultimele şase curse ale sezonului este intactă, chiar dacă viitorul său în Formula 1 este incert.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Formula 1

Schumacher era doar a treia opţiune la Mercedes pentru 2013

Mercedes intenţiona să-l anagajeze pe Sergio Perez dacă negocierile cu Lewis Hamilton ar fi eşuat, ceea ce înseamnă că Michael Schumacher era doar a treia opţiune a echipei pentru 2013.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Formula 1

Sauber confirmă interesul pentru Schumacher

Sauber a confirmat prin vocea CEO-ului Monisha Kaltenborn că este interesată de serviciile lui Michael Schumacher, însă admite că echipa ar putea fi prea mică pentru un pilot de talia germanului.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Formula 1

Mercedes: "Schumacher nu şi-a îndeplinit obiectivele pentru prelungirea contractului"

Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler, a dezvăluit că Mercedes nu i-a prelungit contractul lui Michael Schumacher pentru că acesta nu şi-a îndeplinit obiectivele de performanţă stipulate în contract.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | Formula 1

Mercedes l-a ales pe Hamilton din cauza indeciziei lui Schumacher

Mercedes a iniţiat procesul de recrutare pentru Lewis Hamilton după ce Michael Schumacher a amânat în vară luarea unei decizii finale pentru 2013, potrivit presei britanice.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | Formula 1

Schumacher refuză să anunţe planurile de viitor în Formula 1

Michael Schumacher susţine că se concentrează pe ultimele şase curse ale sezonului şi a nu oferit niciun indiciu cu privire la decizia pe care o va lua în perspectiva sezonului 2013.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | Formula 1

Presă: Hamilton a semnat cu Mercedes, Schumacher se retrage sau alege Sauber!

Lewis Hamilton a semnat cu Mercedes şi va fi înlocuit la McLaren de Sergio Perez, potrivit presei britanice. Anunţul oficial va fi făcut vineri, iar Michael Schumacher va avea de ales între retragere şi Sauber.
Joi, 27 Septembrie 2012 | Formula 1

Mercedes: "Viitorul lui Schumacher nu a fost încă decis"

Mercedes a confirmat joi că nu a luat încă o decizie finală în privinţa prelungirii contractului lui Michael Schumacher pentru sezonul 2013, în mijlocul speculaţiilor că aşteaptă un răspuns din partea lui Lewis Hamilton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 27 Septembrie 2012 | Formula 1

Lauda: "Schumacher trebuia să recunoască că a greşit în Singapore"

Niki Lauda l-a criticat pe Michael Schumacher pentru că a susţinut că accidentul cu Jean-Eric Vergne din Singapore a fost provocat de o defecţiune tehnică a monopostului Mercedes.
Luni, 24 Septembrie 2012 | Formula 1

Schumacher şi Webber, penalizaţi pentru incidentele din Singapore

Michael Schumacher a fost penalizat cu 10 poziţii pe grila de start din Japonia pentru incidentul cu Jean-Eric Vergne, în timp ce Mark Webber a pierdut punctul câştigat din cauza modului în care l-a depăşit pe Kamui Kobayashi.
Vineri, 21 Septembrie 2012 | Formula 1

Noi zvonuri despre retragerea Mercedes din Formula 1

Mai multe surse din Germania afirmă că Mercedes analizează din nou posibilitatea de a se retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Formula 1

Schumacher va participa la Race of Champions 2012

Michael Schumacher a confirmat marţi participarea la ediţia din acest an a Race of Champions, care va avea loc în luna decembrie la Bangkok.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | Formula 1

Presă: Schumacher vrea contract cu opţiune pentru sezonul 2014!

Michael Schumacher vrea să-şi prelungească contractul cu Mercedes pentru 2013 şi să aibă opţiune unilaterală pentru a rămâne în Formula 1 şi în 2014, potrivit presei germane.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Formula 1

Mercedes vrea să-l păstreze pe Schumacher într-un rol de conducere după retragere

Ross Brawn şi-a exprimat speranţa că Michael Schumacher va accepta un rol de conducere la Mercedes după ce se va retrage din activitatea de pilot.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Formula 1

Monza, antrenamente 1: Schumacher, cel mai bun timp

Michael Schumacher a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente de la Monza şi i-a devansat pe Jenson Button şi Nico Rosberg.
Vineri, 07 Septembrie 2012 | Formula 1

Schumacher dezvăluie motivele pentru care a plecat la Ferrari în 1996

Michael Schumacher a dezvăluit că părăsit Benetton la sfârşitul anului 1995 din postura de dublu campion mondial şi a semnat cu Ferrari pentru că acolo a găsit "calea potrivită pentru viitor".

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru