Mercedes: "Viitorul lui Schumacher nu a fost încă decis"

de Daniel Popescu
Joi, 27.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a confirmat joi că nu a luat încă o decizie finală în privinţa prelungirii contractului lui Michael Schumacher pentru sezonul 2013, în mijlocul speculaţiilor că aşteaptă un răspuns din partea lui Lewis Hamilton.

Mercedes a confirmat pentru prima oară că va avea un cuvânt greu de spus în decizia de a-i prelungi contractul lui Michael Schumacher pentru sezonul următor.

Deşi până acum era cunoscut faptul că germanul are opţiune de prelungire unilaterală şi că va decide singur dacă rămâne în Formula 1 şi anul viitor, şeful Ross Brawn a recunoscut joi în cadrul unui interviu acordat britanicilor de la BBC că o decizie va fi luată de comun acord.

"Mă tem că încă mai discutăm. Nu pot comenta foarte mult pe acest subiect, dar Schumacher a fost un bun de preţ pentru echipă şi ne-a împins înainte. Cred că Schumacher contribuie foarte mult şi cred că decizia lui Schumacher de a continua sau nu este una dificilă. Evident, este foarte implicat în această decizie, iar discuţiile sunt în desfăşurare", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Presa internaţională speculează că Mercedes i-a făcut o ofertă consistentă lui Lewis Hamilton pentru sezonul următor, iar dacă britanicul va acceptă propunerea Schumacher nu va mai avea loc în cadrul echipei.
Brawn a evitat să spună numele fostului campion mondial, însă a confirmat că echipa poarta negocieri cu un pilot de top.

"Cred că orice echipă ambiţioasă se uită la piloţii de top, iar noi suntem o echipă ambiţioasă, dar cred că sunt şi multe speculaţii. Vom avea ceva de spus în următoarele săptămâni sau luni, iar atunci totul va fi mult mai clar", a mai precizat el.

Via BBC Sport

Comentarii (6)

  • marian
    deci sa intelegem k are bagajul facut schumacher...in cazul asta sper ca echipa mercedes sa nu aiba parte de performante
    13 2
  • ayrton4ever
    @Marian-- Lasa ca a avut "parte de performante" pana acum... au aruncat banii pe fereastra
    7 7
  • marian
    asa sa le mearga si dupa plecarea lui
    14 2
  • tare imi este ca il vedem la ferrari sau la meclaren. daca nu se duce la astea doua,sigur se retrage
    6 1
  • Melc*edes
    as zice mai intai sa-si faca masina si sa-si caute niste ingineri de treaba si nu piloti. Pilotul joaca rol abia la urma, pe pista.
    Si totusi dac-o fi cum o zic atunci sa vad cum va lua "podiumuri" la rand Hamilton.
    1 0
  • Eu spun ca Schumi ar trebui sa isi faca retragerea. Nimeni nu-i contesta valoarea, insa trecerea anilor si-au spus cuvantul chiar si asupra lui. E clar ca nu se mai poate bate de la egal la egal cu pilotii mai tineri...desi el ar dori acest lucru. Accidentele cu Bruno Senna si cu Vergne, spun multe despre capacitatea lui Schumi de a mai fi la nivelul curselor de F1.
    Pentru cei care doresc raul echipei Mercedes: sunteti foarte subiectivi. Daca ati fi voi in conducerea echipei, ce decizii ati lua in cazul unui pilot care in 3 ani a castigat un loc 3 si un singur pole-position.
    PS: pilotul are un rol crucial in dezvoltarea unei masini de curse...nu doar inginerii...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru