Sauber confirmă interesul pentru Schumacher

de Daniel Popescu
Luni, 01.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber a confirmat prin vocea CEO-ului Monisha Kaltenborn că este interesată de serviciile lui Michael Schumacher, însă admite că echipa ar putea fi prea mică pentru un pilot de talia germanului.

Sauber este considerată singura soluţie pe care o are Michael Schumacher pentru a rămâne în Formula 1 în sezonul următor, după ce germanul a fost înlocuit la Mercedes de proaspăta achiziţie Lewis Hamilton.

Speculaţiile în acest sens circulă de mai multe săptămâni, mai ales că managerul septuplului campion mondial a discutat cu oficialii Sauber în Singapore. Interesul pentru german a fost confirmat luni şi de CEO-ul Monisha Kaltenborn, care a admis însă că există o problemă: Sauber ar putea fi o echipă prea mică pentru Schumacher.

Urmareste Automarket
"Sigur că este frumos să ne gândim la o astfel de posibilitate, că ne putem întreba dacă putem obţine serviciile unui septuplu campion mondial care este pe piaţă.
Până acum Schumacher a fost doar cu echipe mari şi stabile cu care noi nu ne putem compara"
, a declarat ea pentru Bild.

Principala problemă este ca Sauber este o echipă indepedentă cu resurse limitate, în timp ce Schumacher a evoluat începând din 1996 doar pentru echipe sprijinite puternic de constructori, aşa cum a fost cazul la Ferrari sau Mercedes.

Via SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru