F1: Acesta este monopostul Alfa Romeo pentru sezonul 2023

de Alexandru Monenciu
Marti, 07.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a prezentat monopostul C43 pentru sezonul 2023. Valtteri Bottas și Zhou Guanyu vor continua să piloteze pentru echipa care, în 2022, a încheiat sezonul pe locul 6.

Echipele din Formula 1 continuă prezentarea monoposturilor de specificație 2023. Acum a venit rândul celor de la Alfa Romeo să ne arate ce vor pilota Valtteri Bottas și Zhou Guanyu în sezonul care stă să înceapă.

Botezat C43, monopostul este o evoluție a mașinii din 2022, dar are o serie de componente noi și o grafică schimbată. Acum, aceasta combină culorile roșu și negru. Echipa are și un sponsor nou: Stake.

Parteneriatul dintre Alfa Romeo și Sauber se va încheia anul viitor. Din 2026, Audi a anunțat că va intra în Formula 1 alături de echipa elvețiană, iar, recent, germanii chiar au cumpărat o participație minoritară de acțiuni în Grupul Sauber.

Primele teste cu noul monopost Audi F1 vor avea loc în 2025. Sistemul de propulsie va fi construit de Audi la centrul din Neuburg an der Donau, Germania.

via Alfa Romeo F1

Comentarii (2)

  • Multe echipe au exagerat cu negru, o culoare sumbră, chiar „urâtă” și greu de urmărit pe pistele de F1. Știe cineva ce pilot de rezervă are echipa?
    6 2
  • Am urmărit prezentarea și am aflat. Piloții în negru cum era la Mercedes Bottas și Hamilton(tanchiști sau coșari). Aici erau Valtteri Bottas, cu mustață, cam gras și neras(deci neglijent) Zhou Guanyu și Theo Pourchaire rezervă.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru