Formula 1: Acesta este noul Stake Kick Sauber C44

de Tiberiu Safta
Marti, 06.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa Stake Kick Sauber a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta este botezat C44 și marchează un început nou pentru echipa elvețiană.

Anul acesta, numele Sauber revine pe grila Formulei 1, după ce, în perioada 2019-2023, aceasta a fost echipa de uzină Alfa Romeo. Marca italiană a ales să se retragă din Marele Circ la finalul sezonului trecut, iar acum echipa cu sediul în Elveția a adoptat o nouă identitate. Aceasta se numește acum Stake Kick Sauber și va fi numele echipei pentru următoarele două sezoane, înainte ca aceasta să fie transformată în Audi din 2026.

Până atunci, a venit momentul să facem cunoștință cu noul Stake Kick Sauber C44, monopostul din acest an al echipei elvețiene. Odată cu noua identitate vine și o grafică nouă, vopsită în verde în combinație cu fibră de carbon expusă. Noul monopost va fi propulsat și în acest sezon de o unitate de putere Ferrari. De asemenea, pe partea tehnică, noul monopost adoptă acum o suspensie față pull-rod în favoarea configurației push-rod folosită anul trecut.

Linia de piloți rămâne neschimbată, cu Valtteri Bottas și Zhou Guanyu, iar reprezentantul echipei este Alessandro Alunni Bravi.

Sauber speră să urce în clasament în acest sezon după un 2023 dificil. Anul trecut, echipa sub identitatea Alfa Romeo a terminat pe locul 8 în clasamentul constructorilor.

via Stake Kick Sauber

Comentarii (4)

  • James Key
    „Am luat o mulțime de direcții noi și interesante, care par să dețină un potențial destul de mare, așa că așteptăm cu nerăbdare să le vedem pe drumul cel bun.”
    0 0
  • Valtteri Bottas
    „Propriile mele așteptări sunt mari.
    Trebuie neapărat să facem un pas bun și să vedem progrese majore față de anul trecut, un sezon în care, cu toată sinceritatea, nu ne-am atins obiectivele pe care ni le-am propus.
    Trebuie să rezolvăm asta acum, trebuie să ne intensificăm jocul și să producem acele rezultate mult mai bune.”
    1 0
  • Alessandro Alunni Bravi
    "Cu investiții atât din partea Sauber, cât și din partea Audi, se lucrează pentru a îmbunătăți această echipă din toate unghiurile.
    Pe lângă îmbunătățirile infrastructurii tehnice de la sediul Sauber, au fost deja angajați personal cu mai multă experiență în echipa de curse, echipamente noi pentru oprirea la boxe vor fi utilizate în acest an și există și o activitate continuă de recrutare tehnică.

    Știm că nu avem prea mult timp pentru a pregăti lucrurile, așa că muncim din greu pentru a pune totul la locul potrivit.
    Este o oportunitate rară și toată lumea așteaptă cu nerăbdare provocările care urmează. Ne așteaptă o perioadă foarte, foarte interesantă.”
    1 0
  • Alpine
    Bonjour !

    https://www.youtube.com/live/u-Qvvyj8n1I?feature=shared
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru