F1 2024

Marti, 07 Mai | F1 TOP

Formula 1: Lando Norris obține prima victorie din carieră la Miami! Verstappen și Leclerc, pe podium

Lando Norris a obținut prima sa victorie în Formula 1, în Marele Premiu de la Miami. Pilotul britanic și-a adjudecat victoria de debut în fața lui Max Verstappen și Charles Leclerc.
Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Vineri, 12 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Fernando Alonso rămâne la Aston Martin

Fernando Alonso, dublul campion mondial de Formula 1, a anunțat că va rămâne la echipa Aston Martin și în sezonul viitor. Spaniolul și-a prelungit contractul cu echipa britanică pentru mai multe sezoane.
Luni, 08 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, o nouă victorie categorică în Japonia. Perez și Sainz, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Japoniei, cea de-a 4-a etapă din sezonul 2024 de Formula 1. Cursa s-a încheiat cu o nouă dublă pentru Red Bull, după ce Sergio Perez a terminat pe locul 2. Ultimul loc pe podium a fost ocupat de Carlos Sainz Jr pentru Ferrari.
Vineri, 01 Martie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Bahrain, în fața lui Leclerc și Russell

Max Verstappen și-a trecut în cont primul pole position din 2024 înaintea primei curse din noul sezon de Formula 1. În spatele triplului campion en-titre se află Charles Leclerc și George Russell.
Joi, 29 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Daniel Ricciardo, cel mai rapid în primele antrenamente libere din Bahrain

Pilotul australian Daniel Ricciardo a avut cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere. În spatele pilotului RB au fost piloții McLaren, în timp ce Max Verstappen a terminat sesiunea doar pe locul 6.
Marti, 27 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în ultima zi de teste

Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste înaintea de startul noului sezon de Formula 1. Imediat în spate, la mai puțin de o jumătate de zecime de secundă a fost George Russell.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1 se vede la Antena 1 pentru următorii 3 ani

Pentru următorii 3 ani, toate cursele de Formula 1 se vor vedea exclusiv la canalele Antena în România. Sesiunile vor fi difuzate la Antena 1, AntenaPLAY și Antena Stars.
Vineri, 23 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în a doua zi de teste

Carlos Sainz Jr a fost cel mai rapid pilot la finalul celei de-a doua zile de teste din Bahrain. Cele mai multe tururi au fost parcurse de Sergio Perez, aflat pe locul 2.
Joi, 22 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid în prima zi de teste

Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în prima zi de teste oficiale înainte de startul sezonului. Totodată, triplul campion mondial a parcurs și cele mai multe tururi dintre toți piloții.
Vineri, 16 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Red Bull prezintă monopostul său pentru sezonul 2024

Red Bull a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta se numește RB20 și este mașina cu care Max Verstappen dorește să câștige al 4-lea său titlu mondial.
Miercuri, 14 Februarie | F1 TOP

Formula 1: McLaren prezintă noul MCL38 pentru sezonul 2024

McLaren a dezvăluit oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul McLaren MCL38 va fi pilotat de către Lando Norris și Oscar Piastri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Acesta este noul Ferrari SF-24

Ferrari a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost este botezat SF-24 și primește o grafică nouă, cu mai multe accente albe și galbene.
Luni, 12 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Aston Martin prezintă noul său monopost pentru sezonul 2024

Aston Martin a dezvăluit oficial monopostul său de Formula 1 pentru sezonul 2024. Noul monopost este botezat AMR24 și va fi pilotat de Fernando Alonso și Lance Stroll.
Marti, 06 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Acesta este noul Stake Kick Sauber C44

Echipa Stake Kick Sauber a prezentat oficial noul său monopost pentru sezonul 2024. Acesta este botezat C44 și marchează un început nou pentru echipa elvețiană.
Marti, 06 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Williams prezintă noua sa grafică pentru sezonul 2024

Williams a dezvăluit oficial noua sa grafică pentru sezonul 2024 de Formula 1. Noul monopost FW46 își va face apariția în timpul testelor oficiale de iarnă.
Vineri, 26 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: Lando Norris rămâne la McLaren și după 2025

Lando Norris și-a prelungit contractul cu echipa McLaren în Formula 1. Pilotul britanic va rămâne la echipă și după sezonul 2025. Noul contract este pe mai multe sezoane.
Vineri, 26 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc rămâne la Ferrari și după 2024

Charles Leclerc a semnat un nou contract cu Scuderia Ferrari. Pilotul monegasc va rămâne la echipa italiană pentru mai multe sezoane.
Joi, 25 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: Alphatauri își schimbă numele în Visa Cash App RB

Echipa de Formula 1 Alphatauri a confirmat oficial schimbarea de nume pentru sezonul 2024. Astfel, echipa se va numi acum Visa Cash App RB.
Miercuri, 17 Ianuarie | F1 TOP

Formula 1: McLaren prezintă noua sa grafică pentru sezonul 2024

McLaren a dezvăluit oficial noua sa grafică pentru sezonul 2024. Monopostul din acest an va fi botezat MCL38 și va fi prezentat la mijlocul lui februarie.

Tag-uri similare

Formula 1, F1, 2024, f1 2024, AlphaTauri, alphatauri isi schimba numele, schimbare nume alphatauri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru