Formula 1: Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în a doua zi de teste

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Sainz Jr a fost cel mai rapid pilot la finalul celei de-a doua zile de teste din Bahrain. Cele mai multe tururi au fost parcurse de Sergio Perez, aflat pe locul 2.

La finalul celei de-a doua zile de teste din Bahrain, Carlos Sainz Jr a stabilit cel mai bun timp. Spaniolul a bătut timpul de referință stabilit de Max Verstappen în prima zi cu peste o secundă. Totodată, Sainz Jr a parcurs 84 de tururi în total și a împărtășit mașina sa cu Charles Leclerc.

În spatele lui Sainz a venit Sergio Perez, care a pilotat pentru prima dată monopostul Red Bull RB20. Mexicanul a stabilit un timp mai lent cu peste 7 zecimi de secundă, însă a parcurs cele mai multe tururi dintre toți piloții, mai exact, 129 de tururi.

Tot în a doua zi a urcat la volan și Lewis Hamilton. Septuplul campion mondial a pilotat monopostul său Mercedes F1 W15 pe tot parcursul zilei și a stabilit al treilea cel mai bun timp, cu 123 de tururi parcurse.

Sesiunea de dimineață a trebuit să fie oprită prematur din cauza unui capac de canal de pe circuit care s-a desprins. Capacul a cauzat daune monopostului Ferrari SF-24, pilotat în acel moment de Charles Leclerc.

Chiar și așa, monegascul a stabilit al 6-lea timp și a parcurs 54 de tururi.

În a doua zi de teste au fost pe circuit 17 dintre cei 20 de piloți. Cei care au stat pe margine au fost Max Verstappen, Alexander Albon și George Russell.

via Formula 1

Comentarii (3)

  • Guarda i vinci!
    https://youtu.be/drjzoDWNDCg?feature=shared
    0 0
  • Anthony Davidson
    '' Testele ca testele, dar de abia aștept să văd cate beneficii îi va aduce echipei Ferrari un pilot cu amplitudinea lui Lewis Hamilton.
    Cred că Lewis va avea încă niște performanțe incredibile, mai ales în cursă. Așa cum am văzut cu Fernando Alonso. Au amandoi acel calibru, au acea experiență intimidanta.

    Lewis va fi acolo pentru a simți mașina în timpul cursei, pentru a ști să gestioneze anvelopele la perfectie, să-și aducă propriile idei, propria experiență echipei.
    Lewis stie cum sa păstreze calmul atunci când vor avea nevoie. Cred că va fi o voce a autoritatii la Maranello.
    Când ajungi la acest nivel, ai o influență puternică asupra motivației și capacității echipei de a reacționa sub presiune. Le insufli
    ideea de a avea încredere totala în propriile forte. Cred că asta va aduce Lewis lui Ferrari."
    3 2
  • Fernando Alonso
    „Cred că acum sunt 19 piloți in padock care deja cred că nu ei vor câștiga campionatul in 2024.
    Acesta este un sport brutal.”
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru