Presă: Schumacher vrea contract cu opţiune pentru sezonul 2014!

de Daniel Popescu
Vineri, 14.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher vrea să-şi prelungească contractul cu Mercedes pentru 2013 şi să aibă opţiune unilaterală pentru a rămâne în Formula 1 şi în 2014, potrivit presei germane.

Mercedes continuă să fie în centrul atenţiei pe piaţa transferurilor, în mijlocul speculaţiilor că încearcă să-l atragă pe Lewis Hamilton de la McLaren. Deşi aparent britanicul ar urma să-l înlocuiască pe Michael Schumacher, publicaţia germană Bild susţine că Mercedes este în negocieri intense cu septuplul campion mondial pentru prelungirea contractului.

Oferta constructorului german este doar pentru pentru sezonul 2013, însă sursa citată susţine că Schumacher vrea să aibă în contract o opţiune de prelungire unilaterală a înţelegerii pentru 2014.

Urmareste Automarket
Informaţia vine în contextul în care Schumacher a insistat că va lua o decizie finală în privinţa viitorului său doar în luna octombrie.
Ca de obicei, oficialii Mercedes au refuzat să facă orice comentarii pe marginea acestui subiect. "Nu am luat încă nicio decizie. Negocierile continuă", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes.

În situaţia inedită în care Schumacher şi Hamilton ar deveni coechipieri la Mercedes în 2013, Nico Rosberg ar trebui să-şi caute echipă în ciuda faptului că are contract pentru sezonul următor. Nu este însă exclus ca germanul să ajungă chiar la McLaren în locul lui Hamilton, mai ales ca opţiunile echipei britanice sunt destul de limitate.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • Ce bine-ar fi...
    16 2
  • AndreiF1
    @Schumacher s-a retras la finalul lui 2006 si i-a prins bine aceasta pauza. A revenit in 2010, parerea mea a fost ca a revenit pentru a-l ajuta pe Brawn sa dezvolte monopostul si sincer cred ca am inca dreptate, desi cred ca Schumacher vrea sa se revanseze si fata de ajutorul pe care acesta i l-a dat cand concura pentru Ferrari. Este posibil ca echipa sa fie in punctul in care in 2-3 ani sa produca un monopost foarte bun, care in mainile lui Schumacher sa fie o noua sansa la un titlul, iar schimbarile din 2014 s-ar putea sa fie catalistul perfect.

    In rest, nu stiu de ce vor sa-l aduca pe Hamilton cand acesta nu stie o boaba despre dezvoltarea monopostului, iar baietii de la McLaren exact la capitolul asta sunt foarte buni? Diferenta masiva dintre inginerii McLaren si cei Ferrari depilda, este ca cei de la McLaren dezvolta monopostul si pilotii trebuie sa sa obisnuiasca iar cei de la Ferrari il dezvolta dupa nevoile pilotilor. Aproximativ, este doar o parere bazata pe ce zic ei, nu stim inca realitatea din spatele usilor inchise are departamentelor de design :).

    Sincer, ar fi o sansa buna pentru Schumacher sa fie in echipa cu Di Resta care pare mai bun decat Rosberg, pare mai luptator si mai motivat, as miza pe aducerea lui Di Resta, decat a lui Hamilton.

    Sa vedem cum vor evolua lucrurile :)
    18 4
  • nu cred ca Michael se teme ca nu va avea contract pentru 2014...el stie foarte bine care este parerea echipei despre el si ca el are locul asigurat in cadrul echipei pina cind va mai dori sa piloteze in Formula 1
    11 2
  • ce-ar mai fi dac-ar fi...
    6 0
  • @AndreiF1
    Cum adica a facut bine ca s-a retras in 2006? Pai daca mai ramanea 2 ani in Formula 1, mai castiga doua titluri(2007, 2008) cand Ferrari avea cea mai buna masina...
    A facut rau. Si sunt sigur ca regreta asta, altfel n-ar mai fi revenit in F1.
    3 0
  • x_zone
    schumi el tractoristo, te rog ramai si mai mult in f1 pentru ca asta este adevarata ta valoarea din toate timpurile, te rog nu pleca, atat de mult ma bucur cand te vad unde iti este locul.
    1 16
  • marian
    deja am inceput sa ma obisnuiesc cu penibilul asta de x_zone.cred k a ramas traumatizat de vreun tractorist=))...si totusi avem aceeasi dorinta:sa ramana schumacher in continuare in F1
    8 0
  • marius
    cred k e psihopat acest individ .pune aceeasi placa la nesfarsit.OFF
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru