Weber îl sfătuieşte pe Schumacher să se retragă din Formula 1

de Daniel Popescu
Marti, 02.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fostul manager al lui Michael Schumacher îl sfătuieşte pe german să refuze o eventuală ofertă de la Sauber şi să se retragă din Formula 1.

Willi Weber, fostul manager al lui Michael Schumacher, îi oferă acestuia câteva sfaturi cu privire la direcţia pe care trebuie să o urmeze după ce a pierdut orice şansă să continue cu Mercedes.

Germanul consideră că Schumacher nu mai are nimic de demonstrat şi exclude o revenire spectaculoasă la Ferrari, cel mai probabil din cauza vârstei, dar mai ales a prezenţei în echipa a lui Michael Schumacher.

"Schumacher nu mai trebuie să demonstreze nimic. A fost cel mai bun pilot din lume. Ca manager probabil că aş încerca să-l duc la Ferrari, dar nu-mi imaginez că o astfel de propunere ar putea fi luată în serios. Cu tot respectul pentru Schumacher, a venit timpul celor mai tineri", a declarat el pentru Auto Motor und Sport.

Urmareste Automarket
Schumacher este creditat cu şanse să concureze pentru Sauber, însă Weber crede că acest pas ar reprezenta o greşeală pentru septuplul campion mondial.

"Ce este asta, să continue cu Sauber? Cu o echipă independentă? Nu mi-l imaginez pe Schumacher făcând asta.

Nu am nimic cu Peter Sauber, care în acest an a făcut o treabă mai bună decât Mercedes, dar cineva precum Schumacher aparţine unei companii globale sau unei echipe faimoase de curse. Iar la Sauber nu poate lupta pentru titlu", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (2)

  • Stimate Daniel...iar greseli peste greseli.... e vorba despre ALONSO!!! "Germanul consideră că Schumacher nu mai are nimic de demonstrat şi exclude o revenire spectaculoasă la Ferrari, cel mai probabil din cauza vârstei, dar mai ales a prezenţei în echipa a lui Michael Schumacher"... Am spus-o in NENUMARATE RANDURI, cum poti sa nu editezi cat de cat si sa postezi totul fara o verificare...vrei sa transformi un site dedicat si profesionalist intr-un blog comun? A, si inca ceva daca tot ai dat dreptul la replica sper ca de data asta sa nu-mi fie cenzurat comentariul cu tot respectul numai bine.
    43 6
  • calmeaza-te dude, tot timpul mori de ciuda daca se vorbeste despre Alonso altfel decat in visele tale ... cu el.
    5 19

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru