Vettel speră ca Schumacher să rămână în F1 anul viitor

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi-a exprimat speranţa că Michael Schumacher îşi va prelungi revenirea în Formula 1 cu cel puţin un sezon.

Sebastian Vettel consideră că retragerea lui Michael Schumacher din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon ar reprezenta o pierdere pentru Formula 1, întrucât îi face plăcere să concureze împotriva septuplului campion mondial.

În acest sens, pilotul echipei Red Bull Racing şi-a exprimat speranţa că germanul va reuşi să-şi găsească o altă echipă cu care să fie prezent pe grila de start după ce a pierdut locul la Mercedes, însă a sugerat că nu va încerca să-l convingă pe bunul său prieten să facă acest pas.

"Schumacher este cel mai mare nume din Formula 1 şi întotdeauna îmi place să concurez împotriva lui. Ar fi frumos să-l văd din nou anul viitor, aş fi încântat. Dar Schumacher trebuie să ia singur această decizie", a declarat dublul campion mondial pentru agenţia germană de presă SID.

Urmareste Automarket
Singura opţiune reală a lui Schumacher de a rămâne în Formula 1 este să semneze un contract cu Sauber, care nu a anunţat încă niciunul dintre piloţii echipei pentru 2013.
Sabine Kehm, managerul pilotului german, a admis că ia în calcul o astfel de posibilitate, însă a avertizat că nu va face niciun anunţ în acest sens decât în momentul în care Schumacher va lua o decizie finală.

Via GMM

Comentarii (3)

  • Bogdan
    Declaratii si articole sterile.
    Singurul lucru adevar este ca numele asta inca vinde, inca face audienta.
    Drept urmare ... trag toti de el.
    12 2
  • Darius
    Ipocrit tare baiatul asta, nu demult afirma ca Schumacher n-a facut cel mai bun lucru revenind in F1.
    8 4
  • Pai da sa mai ramina sa fie ciuca batai din mare campion batut de toti putoii
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru