Schumacher: "Motivaţia mea este intactă"

de Daniel Popescu
Marti, 02.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher le garantează fanilor că motivaţia de a concura în ultimele şase curse ale sezonului este intactă, chiar dacă viitorul său în Formula 1 este incert.

Motivaţia mea este intactă după ştirile de săptămâna trecută.

Michael Schumacher
Pilot Mercedes
Michael Schumacher va aborda Marele Premiu al Japoniei de la sfârşitul acestei săptămâni cu două veşti neplăcute. Pe lângă penalizarea de 10 poziţii suferită pe grila de start în urma incidentului cu Jean-Eric Vergne din Singapore, septuplul campion mondial a aflat că nu va mai concura pentru Mercedes în sezonul următor, după ce echipa a semnat un contract cu Lewis Hamilton.

Cu toate acestea, Schumacher susţine că motivaţia de a concura în ultimele curse rămâne intactă, mai ales că germanul s-a bucurat de numeroase clipe frumoase la Suzuka pe parcursul carierei. De altfel, el este pilotul de Formula 1 cu cele mai multe victorii la Suzuka, reuşind să treacă primul linia de sosire de şase ori.

"Motivaţia mea este intactă după ştirile de săptămâna trecută, în special pentru că Suzuka este unul dintre punctele mele de referinţă ale sezonului.

Îmi place circuitul, are secţiuni provocatoare pentru piloţi aproape unice. Evident, ar fi frumos să obţin o performanţă sportivă, chiar dacă şansele mele sunt evident limitate de penalizarea mea pe grila de start. Dar întotdeauna am considerat astfel de lucruri drept o provocare", a declarat el.

Schumacher a refuzat să facă orice comentariu despre viitorul său în Formula 1, însă Sauber este în acest moment singura soluţie viabilă pentru a concura în competiţie şi anul viitor. Pe de altă parte, Mercedes a sugerat recent că îi va oferi un rol de conducere în 2013 în cazul în care va alege să-şi pună pentru a doua oară casca în cui.

Via SkySports

Comentarii (2)

  • X_zone
    El TRACTORISTO!
    1 4
  • @x_zone
    oare nu te plictisesti sa debitezi aceeasi tampenie la orice articol despre sch?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru