Schumacher va fi ambasadorul diviziei de maşini de serie Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 05.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher va rămâne implicat la Mercedes şi în 2013, însă doar ca ambasador al diviziei de maşini de serie a constructorului german.

Urmareste Automarket
Michael Schumacher s-a retras din Formula 1 la sfârşitul sezonului trecut, însă septuplul campion mondial a admis la vremea respectivă că este interesat să rămână implicat la Mercedes.

Germanul nu şi-a anunţat încă planurile, însă Ross Brawn, şeful Mercedes, a dezvăluit că Schumacher va fi ambasadorul diviziei de maşini de serie a constructorului german.

Schumacher vrea să lucreze exclusiv cu compania de maşini de serie.

Îi place foarte mult să dezvolte noi modele, în special maşini de performanţă.

Ross Brawn
Sef Mercedes F1
"Schumacher va continua într-un rol de ambasador. Va fi implicat în unele activităţi comerciale, în special cu compania de maşini de serie, nu cu echipa de curse. Am vorbit de câteva ori cu Schumacher şi este entuziasmat, vrea să ne descurcăm bine. Dar vrea să lucreze exclusiv cu compania de maşini de serie. Îi place foarte mult să dezvolte noi modele, în special maşini de performanţă. Va face parte din familie, dar într-o poziţie diferită", a explicat britanicul cu ocazia lansării lnoului monopost Mercedes W04 pentru sezonul 2013.

Cu toate acestea, Schumacher nu pare pregătit să confirme noul rol pe care îl va avea la Mercedes, întrucât managerul său Sabine Kehm a refuzat să comenteze declaraţiile lui Brawn. De asemenea, un purtător de cuvânt al Mercedes a precizat că nu comentează speculaţiile apărute în presă.

Via Autosport, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru