Presă: Schumacher va concura în karting în 2013

de Daniel Popescu
Luni, 28.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher va concura în karting în sezonul 2013 pentru Tony Kart, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de karturi din lume, susţine presa spaniola.

Michael Schumacher s-a retras din Formula 1 la sfârşitul sezonului trecut şi nu intenţiona să concureze într-o altă competiţie, însă publicaţia spaniolă El Mundo Deportivo afirmă că septuplul campion mondial este interesat să concureze în karting.

Participarea s-ar face prin intermediul Tony Kart, unul dintre cei mai mari producători de karturi din lume, care a câştigat de patru ori titlul în Campionatul Mondial de Karting. De altfel, germanul a efectuat săptămâna trecută o sesiune de teste cu Tony Kart pe circuitul Lonato din Italia.

Urmareste Automarket
În plus, Schumacher şi-a manifestat sprijinul pentru construcţia unui nou circuit de karting la standarde internaţionale, care ar urma să fie amplasat în apropierea localităţii germane Koln.
Pista ar urma să fie "desenată" de reputatul designer Hermann Tilke, care şi-a pus semnătură pe aproape toate circuitele care au debutat în calendarul Formulei 1 în ultimul deceniu.

Via GMM

Comentarii (2)

  • marian
    locul lui era in f1
    20 1
  • andrey_1293
    Haha :)). Foarte funny stirea, imi place. Septuplu campion mondial in F1, concureaza in karting. S-a gandit Schumi: "am avut o cariera frumoasa, i-a s-o repet" :)). Poate daca este perseverent, deacolo o sa ajunga in competitiile de monoposturi si cine stie, cu sponsor bogat isi gaseste loc la o echipa competitiva si "debuteaza" in F1. Oare transmite cineva competiile de karting? Ca as fi foarte curios sa-l vad...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru