Schumacher a testat o motocicletă Honda la Valencia

de Daniel Popescu
Marti, 12.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a testat o motocicletă Honda de 220 CP pe circuitul de la Valencia, însă insistă că nu intenţionează să concureze într-o competiţie pe două roţi.

Schumacher testează din nou motociclete, dar nu va mai concura.

Sabine Kehm
Purtatoare de cuvant Schumacher
Michael Schumacher a exclus recent posibilitatea de a participa în competiţii de motociclism după retragerea din Formula 1, însă presa internaţională a descoperit că septuplul campion mondial a efectuat un test pe circuitul de la Valencia cu o motocicletă Honda de 220 CP.

Testul ar fi trebuit să fie secret, însă germanul a fost identificat pe circuitul de la Valencia, ceea ce a determinat-o inclusiv pe Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a fostului pilot, să confirme public informaţia. Totuşi, ea a ţinut să precizeze că Schumacher nu va concura în niciio competiţie pe două roţi. "Da, Schumacher testează din nou motociclete, dar nu va mai concura", a precizat ea pentru agenţia de presă DPA.

Tot în această săptămână, Schumacher a exclus varianta de a deveni reporter în pitlane la cursele de Formula 1, afirmând că nu vrera să stea departe de familie.

"Nu sunt făcut pentru a colinda paddock-ul în calitate de aşa-zis expert.

Evenimentele din Formula 1 se derulează atât de rapid încât, în momentul în care te retragi, deseori nu mai înţelegi lucrurile. Nu-mi palce asta. În plus, nu aş mai fi cu familia. Într-o astfel de situaţie ar fi fost mai bine să continui să concurez, pentru că ar fi fost mai distractiv", a precizat el pentru publicaţia germană Bild.

Anterior, Mercedes a confirmat că Schumacher va păstra un rol în cadrul companiei după retragerea din Formula 1, însă germanul va vedea prima cursă a anului din confortul propriei case. "Încă sunt în strânsă legătură cu echipa Mercedes, dar nu într-un rol specific şi nu pe circuit", a mai precizat el.

Via Motorsport, GPUpdate

Comentarii (1)

  • fiştea
    inapoi la jucarii
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru