Cupra

Joi, 04 Februarie 2021 | Modele noi

Cupra Formentor va primi o versiune de top VZ5: prezentare în 22 februarie

Cupra pregătește o versiune de top VZ5 pentru SUV-ul Formentor, care va fi prezentată în data de 22 februarie, atunci când brandul împlinește 3 ani de existență.
Joi, 21 Ianuarie 2021 | General

Jucătorii echipei FC Barcelona și-au configurat viitoarele mașini. Cupra Formentor a fost alegerea populară

Cupra a devenit oficial sponsorul de mobilitate al echipei FC Barcelona în anul 2019. Anul acesta, jucători precum Sergio Busquets sau Gerard Piquet și-au configurat deja mașinile pe care le vor conduce.
Vineri, 25 Decembrie 2020 | General

29 de modele luptă pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa: Dacia Sandero, pe lista modelelor nominalizate

29 de modele au fost acceptate pe lista finală a candidaților pentru titlul Mașina Anului 2021 în Europa. Printre acestea se află și noua generație Dacia Sandero.
Sambata, 19 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra și ABT au început testele cu viitorul vehicul dezvoltat pentru competiția de rally-raid Extreme E: modelul electric oferă până la 540 de cai putere

Cupra împreună cu ABT Sportsline au participat la primul test oficial dedicat competiției Extreme E. Seria de rally-raid va debuta în 2021 și se adresează exclusiv mașinilor electrice. Mattias Ekström și Claudia Hürtgen sunt piloții care vor concura sub culorile echipei ABT Cupra XE.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Leon eHybrid în România: versiunea plug-in hybrid a Hot Hatch-ul iberic pornește de la peste 40.000 de euro

Cupra Leon eHybrid, versiunea plug-in hybrid a modelului de performanță spaniol, este disponibilă și în România. Producătorul iberic ofertă atât versiunea hatchback, cât și varianta break Sports Tourer.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Motorsport

Cupra devine partenerul ABT în noua serie Extreme E: competiția de rally-raid cu mașini electrice debutează în 2021

Cupra a devenit partenerul principal ABT Sportsline în viitoarea serie Extrem E. Competiția de rally-raid cu mașini electrice va debuta în 2021, iar în calendar au fost programate cinci etape.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Industrie

Seat și Cupra au un nou director de design: Jorge Díez a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT

Jorge Díez este noul director de design al brandurilor Seat și Cupra, iar mandatul său va începe oficial în data de 1 decembrie 2020. Díez a mai lucrat în trecut pentru Volkswagen, Lamborghini și Audi, fiind cel care a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Modele noi

Conceptul electric Cupra Tavascan ar putea primi o versiune de serie în 2024: “Ne luptăm ca visul nostru să devină realitate”

Noul șef de la Cupra spune că Tavascan, conceptul electric prezentat anul trecut, ar putea să aibă o versiune de serie cel mai devreme în 2024. “Ne luptăm ca visul nostru să devină realitate,” a declarat Wayne Griffiths.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Formentor în România: SUV-ul iberic pornește de la peste 46.000 de euro

Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de Cupra, poate fi comandat și în România. Pentru moment, SUV-ul este disponibil doar cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 310 cai putere. Prețul de pornire este de 46.111 euro.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Cupra a început producția lui Formentor: primul model de sine stătător al mărcii este asamblat la uzina din Martorell

Cupra a anunțat începerea producției pentru Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de divizia de performanță de la Seat. Cupra Formentor este al șaselea model găzduit de fabrica de la Martorell.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Industrie

Seat are un nou șef după plecarea lui Luca de Meo la Renault: Wayne Griffiths va ocupa și funcția de CEO al brandului Cupra

Wayne Griffiths este noul șef al brandurilor Seat și Cupra, după ce Luca de Meo a plecat la Renault, numirea sa fiind aprobată de grupul Volkswagen. Griffiths ocupă în prezent poziția de director de vânzări și marketing și va prelua oficial conducerea Seat de la 1 octombrie.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Cupra dezvăluie planurile pentru gama de modele: spaniolii nu vor mai lansa modele cu motoare cu combustie internă după 2026

Cupra, brandul de performanță al celor de la Seat, va lansa ultimul său model cu motor cu combustie internă în 2026, înainte de a se concentra exclusiv pe dezvoltarea de modele electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Cupra a produs primele exemplare Leon Competicion: modelul cu 340 CP va debuta weekend-ul acesta pe circuitul de la Mugello

Cupra a produs primele două exemplare Leon Competicion. Modelul va debuta în seria TCR Italy, prima etapă fiind programată pentru intervalul 17 - 19 iulie pe circuitul de la Mugello.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Seat anunță investiții de 5 miliarde de euro în electrificarea gamei: “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025”

Seat a planificat investiții de 5 miliarde de euro în proiecte de R&D până în 2025, obiectivul principal fiind electrificarea gamei. “Vrem să producem mașini electrice la Martorell după 2025, atunci când piața va fi mai mare,” a transmis constructorul spaniol.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra el-Born, primul model electric al diviziei de performanță: autonomie de până la 500 de kilometri și 0-50 km/h în 2.9 secunde

Cupra el-Born este primul model electric al diviziei de performanță. Modelul va fi lansat în forma sa finală în 2021 și va fi produs la uzina din Zwickau. Pentru moment, oficialii Cupra anunță un sprint 0-50 km/h realizat în 2.9 secunde și o autonomie de până la 500 de kilometri.
Joi, 25 Iunie 2020 | General

Cupra va deschide listele de comenzi pentru Formentor în luna iulie: SUV-ul de performanță cu până la 310 CP este asamblat la Martorell

Cupra Formentor, SUV-ul dezvoltat de sub-brandul de performanață deținut de Seat, va fi disponibil pentru comandă începând cu luna iulie. Livrările vor demara în toamna anului curent.
Luni, 22 Iunie 2020 | Modele noi

Acesta este Cupra Ateca facelift: sistem de direcție îmbunătățit și ecran central de 9.2 inch pentru SUV-ul de performanță cu 300 CP

Cupra Ateca facelift, SUV-ul de performanță pregătit de sub-brandul deținut de Seat, propune acum mici modificări exterioare, un ecran nou la interior, un volan restilizat și un sistem de direcție modificat.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Seat extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră între 1 martie și 31 mai

Seat a anunțat extinderea garanției cu trei luni pentru modelele Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Tarraco, Alhambra, Mii Electric, dar și pentru vehiculele Cupra. Oferta este valabilă pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai.
Marti, 14 Aprilie 2020 | General

Seat culegele roadele pentru dezvoltarea brandului de performanță Cupra: "Am avut critici, dar vânzările au crescut cu 70% în 2019"

Seat consideră că dezvoltarea brandului de performanță Cupra a fost cea mai bună decizie, în contextul în care vânzările au crescut cu 70% în 2019, iar noua divizie are potențialul de a deveni cea mai profitabilă pentru spanioli.
Duminica, 29 Martie 2020 | General

Cupra introduce elemente de caroserie fabricate la imprimantă 3D: Leon Competicion este primul model care beneficiază de noile accesorii

Cupra Leon Competicion, modelul pregătit de spanioli pentru ediția din acest an a TCR, a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie fabricate la imprimată 3D. Modelul de circuit mizează pe motorul pe benzină de 2.0 litri cu 340 CP.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Salon Auto, Seat, Salonul Auto, barcelona, facelift, Cupra, Ibiza, Leon
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru