Ediție specială pentru Cupra Formentor VZ5: producție limitată la 999 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Joi, 30.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cupra Formentor VZ5 a primit o ediție limitată. Denumită Formentor VZ5 Taiga Grey, aceasta va fi replicată în doar 999 de exemplare.

La începutul anului trecut, Cupra (brand-ul de performanță de la Seat) a dezvăluit versiunea de top a modelului Formentor. Numele său este Formentor VZ5 și vine echipată cu un motor pe benzină, de 2.5 litri, cu cinci cilindri în linie.

Unitatea dezvoltă 390 de cai putere și 480 Nm, suficient pentru a atinge 100 km/h în 4.2 secunde și o viteză de top de 250 km/h. Propulsorul vine în compania unei transmisii automate cu 7 rapoarte și a unei tracțiuni integrală 4Drive.

Acum, spaniolii anunță debutul unei ediții speciale, denumite Formentor VZ5 Taiga Grey. Producția va fi limitată la doar 999 de exemplare.

Toate vin vopsite în nuanța exterioară Gri Taiga. Pentru interior, Cupra a pregătit, printre altele, o tapițerie din piele Nappa. Totodată, fiecare exemplar va avea numărul de serie gravat cu laser pe panoul portierei șoferului.

Brand-ul de performanță mai transmite că noua ediție Formentor VZ5 Taiga Grey intră în producție în luna iulie la uzina din Martorell, Spania.

via Cupra

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    s-a balarit si cupra...in padure cu ea!
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru