Primele imagini cu viitoarea electrică de performanță Cupra Tavascan

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 29.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul model de performanță Cupra Tavascan apare într-un video de promovare, pentru care brand-ul spaniol a colaborat cu artista Rosalia.

Recent, reprezentanții mărcii Cupra au anunțat că vor colabora, pentru o serie de materiale de promovare, cu artista spaniolă Rosalia.

Un astfel de clip tocmai a fost publicat pe internet. Marea supriză este că, alături de mai multe modele Cupra, apare și viitorul Tavascan.

SUV-ul electric, de performanță, apare din lateral și din spate și se poate observa că spaniolii au reușit să păstreze o mare parte din designul conceptului cu același nume. Desigur, sunt și câteva modificări, inclusiv la stopuri și la spoilerul spate.

Viitorul Cupra Tavascan este dezvoltat pe arhitectura MEB a Grupului Volkswagen. Sunt șanse mari ca sistemul de propulsie electric să fie împrumutat de la ID.5 GTX.

Așadar, am putea vorbi despre o baterie de 77 kWh și despre două motoare electrice, care dezvoltă împreună 299 de cai putere. Cu o singură încărcare, autonomia ar urma să se învârtă în jurul a 490 de kilometri.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru