Cupra: Viitorul model electric de oraș va fi denumit Raval

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul model de oraș, cu zero emisii, al spaniolilor de la Cupra va fi denumit Raval. Anunțul a fost făcut chiar de șeful companiei, Wayne Griffiths.

Cu ocazia Barcelona Motor Show 2023, CEO-ul Cupra, Wayne Griffiths, a dezvăluit numele viitorului model de oraș, cu zero emisii, al companiei.

Acesta va fi versiunea de serie a conceptului UrbanRebel și va fi denumit Raval. După unul dintre cele mai renumite cartiere din Barcelona.

Viitorul Cupra Raval va fi construit pe arhitectura MEB a gigantului Volkswagen. De asamblarea lui se va ocupa uzina din Martorell, iar debutul este programat pentru anul 2025.

Reprezentanții companiei nu au dezvăluit detaliile tehnice. Dar, conceptul UrbanRebel este echipat cu un motor electric, de 226 CP, și promite o autonomie de până la 440 de kilometri.

Așadar, putem folosi aceste cifre ca reper, chiar dacă nu au fost confirmate pentru viitorul Raval.

via Autoblog.it

Comentarii (4)

  • Mircea Badea
    asta e?! arata a masina de livada, nu de oras. de ce pare un cross?!
    1 0
  • Banditos
    Problema-i alta, de ce ne-ar interesa azi un model care va aparea peste 2-3 ani.
    Dormiti in pace puisori ca face chinezul treaba in locul vostru!
    5 0
  • Florin
    credeam ca este un topic de cunoscatori in ale masinilor care, pot analiza macar cateva din performantele masinilor ofertate de catre producatori. Ca vrei sau nu vrei sa o cumperi, ca ai sau nu bani, (poate un link catre Tiriac va pune pe linie) dar, apreciati macar efortul constructorului de a lansa ceva pe piata, ce sa mai zic de efortul celor care le aduna intr-un cos, sa fie mai usor de gasit..... Sau carcoteala e mai accesibila.......
    0 2
  • Mai Florine, ce lanseaza constructorul pe piata? Stiri? Zvonuri? Sau vrei sa comentam tinuta de drum a unei masini neproduse inca? Sa lanseze modelul despre care face vorbire si atunci da, voi da cezarului ce-i al cezarului.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru