Modificări în gama lui Cupra Leon: motorizări noi cu până la 190 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Vineri, 05.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama de motorizări a lui Cupra Leon va include două noi unități cu puteri cuprinse între 150 și 190 de cai putere. Totodată, marca spaniolă anunță și dotările standard pe care le vor avea aceste versiuni.

Până acum, Cupra Leon era disponibil cu 250 sau 300 de cai putere. Marca spaniolă vrea să facă acest model accesibil și pentru cei care nu vor neaparat atâta putere, tocmai de aceea anunță două noi motorizări pentru cel supranumit "King of Leon".

Prima unitate are 1.5 litri și dezvoltă 150 de cai putere, iar cea de-a doua are o capacitate cilindrică de 2.0 litri și oferă 190 de cai putere. Ambele vin în compania unei transmisii automate DSG.

În ceea ce privește dotările standard, cele două versiuni noi vor veni echipate cu faruri full-LED, jante de 18 inch, difuzor de aer în culoarea caroseriei și scaune Cupra Sport îmbrăcate în material textil. Tapițeria din piele este opțională.

Noile motorizări vor putea fi comandate, din al treilea trimestru al lui 2022, pe ambele variante de caroserie.

via SEAT

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    1.5 ar trebui sa aiba peste 200 de cai...
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru