Cupra born

Joi, 28 Septembrie 2023 | Industrie

Producția lui Volkswagen ID.3 și Cupra Born, suspendată din cauza cererii scăzute

Gigantul german Volkswagen este nevoit să suspende producția modelelor ID.3 și Cupra Born, la uzina din Zwickau, pe o perioadă de 2 săptămâni, din cauza cererii tot mai scăzute.
Marti, 19 Septembrie 2023 | Economic

Grupul Volkswagen se confruntă cu o cerere scăzută pentru electrice și reduce fluxul de producție

Cererea în scădere pentru modelele electrice din Grupul Volkswagen afectează fluxul de producție al uzinei din Zwickau, Germania.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Intern

Primul Cupra Garage a fost inaugurat în România: showroom și service dedicat

Brandul spaniol Cupra a inaugurat primul său Cupra Garage din România. Acesta înglobează toate caracteristicile unui showroom de brand, inclusiv un service.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Alfa Romeo Tonale și Cupra Born. 4 stele pentru BMW i4

Noile Alfa Romeo Tonale și Cupra Born au primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Organizația a testat, recent, 7 mașini noi, dintre care 5 au primit punctajul general maxim de siguranță.
Marti, 25 Mai 2021 | Modele noi

OFICIAL. Acesta este Cupra Born, primul model electric al spaniolilor: autonomie de până la 540 kilometri

Cupra, divizia de performanță a spaniolilor de la Seat, a lansat oficial noul model electric Born. Acesta este disponibil în două versiuni de putere, iar clienții pot alege din trei variante de baterii.
Marti, 18 Mai 2021 | Modele noi

Noul Cupra Born dezvăluit într-un clip video, înaintea debutului oficial din 25 mai

Spaniolii de la Cupra au publicat mai multe materiale teaser cu noul model electric Born. Printre acestea s-a numărat și un clip video în care mașina apare complet necamuflată, cel mai probabil în versiunea de producție.
Joi, 08 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Noul Born, primul model electric Cupra, a intrat în ultimele faze de testare. Debutează la începutul lunii mai

Noul Cupra Born a intrat în ultimele faze de testare. Debutul primului model din gama brand-ului de performanță deținut de Seat este programat pentru începutul lunii mai.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru