Seat el-born

Miercuri, 08 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra el-Born, primul model electric al diviziei de performanță: autonomie de până la 500 de kilometri și 0-50 km/h în 2.9 secunde

Cupra el-Born este primul model electric al diviziei de performanță. Modelul va fi lansat în forma sa finală în 2021 și va fi produs la uzina din Zwickau. Pentru moment, oficialii Cupra anunță un sprint 0-50 km/h realizat în 2.9 secunde și o autonomie de până la 500 de kilometri.
Marti, 12 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Modele noi

O imagine cu versiunea de serie a modelului electric Seat El-Born, "scapată" într-un clip de prezentare: hatchback-ul apare în 2020

Seat a publicat un clip de promovare a mobilității electrice în care apare și o imagine cu versiunea de serie a hatchback-ului electric El-Born, dar și cu sistemul de infotainment utilizat de aceasta.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un nou model electric: “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born”

Seat pregătește un model electric în segmentul B, a cărui lansare este așteptată în 2022. “Trebuie să găsim o soluție pentru o mașină mai mică decât el-Born,” a spus șeful Seat.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Modele noi

Seat pregătește un model electric de oraș care va costa mai puțin de 20.000 de euro: lansarea este programată pentru 2023

Seat va lansa un model electric de oraș de dimensiunile unui Volkswagen Polo care va costa mai puțin de 20.000 de euro, pe lângă modelele electrice Mii și el-Born care vor fi disponibile pe piață din 2020.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Skoda încă nu a luat o decizie cu privire la un model electric accesibil: "Trebuie să facem lucrurile pas cu pas"

Până la finalul lui 2021, Skoda va lansa două modele electrice dezvoltate pe platforma MEB a grupului Volkswagen. Ambele vor avea la bază conceptul SUV-ului Vision iV. Un model electric accesibil ca preț încă nu a fost confirmat.

Tag-uri similare

Skoda, Volkswagen ID, platforma MEB, skoda vision iv, seat el-born, Skoda electric, concept vision iv, skoda meb
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru