Toyota Prius

Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Mediu

EPA: Bugatti Veyron este cel mai poluant autoturism din lume

Agenţia de protecţie a mediului din Statele Unite ale Americii l-a votat pe Bugatti Veyron ca fiind cel mai dăunător autoturism pentru mediu existent pe piaţă în acest moment.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Tuning

Toyota a lansat un pachet sport pentru Prius în Europa

Inspiraţi probabil de primele pachete de tuning pentru Prius, inginerii de la Toyota Racing Development au dezvoltat un pachet de performanţă pentru cea de-a treia generaţie a celebrului hibrid.
Vineri, 22 Octombrie 2010 | Industrie

Toyota a deschis încă o fabrică pentru Prius

Toyota va fabrica modelul Prius şi în Thailanda, dar unităţile construite în fabrica respectivă vor fi destinate exclusiv ţării în care sunt produse.
Joi, 14 Octombrie 2010 | Mediu

Toyota a creat un nou tip de plastic ecologic

Lexus CT200h este primul model al concernului Toyota care va beneficia de noul plastic ecologic bio-PET pentru unele componente de la interior.
Marti, 12 Octombrie 2010 | Modele noi

Prima imagine care anunţă viitorul Toyota Prius monovolum

Toyota anticipează viitorul său model bazat pe Prius cu o imagine publicată pe pagina de Facebook. Japonezii pregătesc un monovolum hibrid, aşteptat în 2011.
Vineri, 08 Octombrie 2010 | General

Toyota Prius împlineşte 10 ani în SUA şi două milioane de exemplare vândute în lume

Toyota Prius are motive de sărbătoare în acest weekend. Hibridul japonez atinge 10 ani de la lansarea pe cea mai importantă piaţă a sa, SUA, şi 2.000.000 de unităţi vândute în toată lumea.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

Toyota va lansa un Prius electric, rival pentru Volt şi Nissan Leaf

Toyota promite publicului un rival electric pentru Nissan Leaf şi Chevrolet Volt, bazat pe actualul prius. Modelul va fi însă cu mult mai ieftin decât adversarii săi.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Modele noi

Toyota RAV4 se întoarce în versiune electrică la Los Angeles

Primul proiect al parteneriatului Toyota-Tesla va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va fi un RAV4 electric, care va fi vândut în 2012.
Luni, 13 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Lexus CT200h emite doar 96 de grame de CO2 pe kilometru

Primul model compact al celor de la Lexus va emite doar 96 de grame de CO2 pe kilometru şi promite un nivel deosebit de manevrabilitate în segmentul premium al clasei compacte.
Marti, 07 Septembrie 2010 | General

Japonia: Toyota Prius este lider la vânzări pentru a 15-a lună consecutivă

Cea de-a treia generaţie a hibridului Toyota Prius sărbătoreşte 15 luni consecutive în fruntea clasamentului vânzărilor din Japonia.
Miercuri, 25 August 2010 | Tehnologie

Japonia: Toyota Prius a primit un difuzor exterior pentru avertizarea pietonilor

Clienţii Toyota din Japonia vor putea echipa noul lor Prius cu un difuzor exterior pentru avertizarea pietonilor contra echivalentului în yeni a 150 de dolari americani.
Marti, 24 August 2010 | Modele noi

Toyota va oferi versiuni hibride pentru toate modelele sale

Cel mai mare constructor mondial intenţionează să lanseze până în 2020 versiuni hibride pentru fiecare model existent în gamă. În plus, Prius va deveni un brand dedicat hibridelor premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 07 August 2010 | Tuning

Toyota Prius modificat de Wald International

Tunerii de la Wald International au prezentat o versiune proprie modificată a lui Toyota Prius. Aceştia au creat un pachet de caroserie agresiv pe care l-au botezat Executive Line.
Sambata, 17 Iulie 2010 | Economic

Toyota a vândut 200.000 de unităţi Prius în Europa

Toyota Prius a debutat pe piaţa auto din Europa în anul 2000. În cei zece ani de existenţă, modelul hibrid al japonezilor a fost achiziţionat de 200.000 de europeni.
Marti, 06 Iulie 2010 | General

Toyota Prius este din nou cea mai bine vândută maşină din Japonia

Cea de-a treia generaţie a lui Toyota Prius sărbătoreşte cea de-a paisprezecea lună în topul clasamentului vânzărilor din Japonia.
Marti, 29 Iunie 2010 | Industrie

Toyota a vândut peste 2.5 milioane de hibrizi

Toyota a vândut peste 2.5 milioane de hibrizi în 13 ani de când produce acest gen de vehicule. Prius este cel mai de succes hibrid al constructorului nipon, reprezentând 70% din vânzări.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Mediu

Toyota iQ este maşina ecologică a anului 2010 în Marea Britanie

Toyota iQ a fost ales cel mai ecologic model din Marea Britanie de Asociaţia pentru Transport Ecologic din Londra. Modelul l-a surclasat pe "fratele" Prius cu patru poziţii şi a fost urmat în clasament de Honda Insight şi VW Polo.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Industrie

Jumătate din clienţii lui Nissan Leaf sunt foşti proprietari Toyota Prius

Potrivit unui oficial Nissan, jumătate dintre cei care s-au arătat interesaţi de achiziţionarea noului model electric Leaf sunt foşti proprietari de Toyota Prius.
Joi, 27 Mai 2010 | Modele noi

Toyota va lansa în 2011 un Prius cu şapte locuri, botezat Alpha

Toyota caută să introducă un model hibrid în fiecare segment reprezentativ al pieţei auto. Japonezii vor face primul pas în acest sens, odată cu lansarea variantei MPV a actualului Prius.
Marti, 11 Mai 2010 | Industrie

Toyota Prius face istorie: 12 luni pe prima pozitie a vanzarilor in Japonia

Toyota Prius a bifat in aprilie a 12-a luna consecutiva in care detine prima pozitie in clasamentul vanzarilor auto din Japonia.

Tag-uri similare

Volkswagen, Toyota, Honda, Tesla, VW, Lexus, tuning, accident, hibrid, Nissan Leaf
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru