Prima imagine care anunţă viitorul Toyota Prius monovolum

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.10.2010
Toyota anticipează viitorul său model bazat pe Prius cu o imagine publicată pe pagina de Facebook. Japonezii pregătesc un monovolum hibrid, aşteptat în 2011.

Toyota a publicat pe pagina sa de Facebook un teaser care anunţă un nou membru în familia Prius. Zvonurile care anunţau un monovolum bazat pe cel mai popular model hibrid al momentului se confirmă astfel oficial.

Botezat de presa de specialitate Alpha, derivatul de familie va oferi publicului dimensiuni mai generoase decât cele ale lui Prius, urmând să crească în lungime şi înălţime pentru a oferi un spaţiu interior generos. Linia caroseriei în partea posterioară, anticipată de primul teaser, anunţă suficient spaţiu chiar şi pentru şapte pasageri, aşezaţi pe trei rânduri de scaune.

Sub caroseria viitorului monovolum se va afla un tren de propulsie împrumutat de la Prius, însă nu este exclus să vedem chiar şi prima implementare a tehnologiei care permite alimentarea de la o priză normală, anticipată de conceptul Prius Hybrid Plug-in.

Data lansării monovolumului nu este momentan oficială, dar potrivit unor surse din interior, debutul primului derivat Prius ar putea fi văzut live, anul viitor, la Salonul Auto de la Geneva.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru