Toyota Prius modificat de Wald International

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 07.08.2010
Tunerii de la Wald International au prezentat o versiune proprie modificată a lui Toyota Prius. Aceştia au creat un pachet de caroserie agresiv pe care l-au botezat Executive Line.

Casa de tuning japoneză Wald International a prezentat publicului o primă fotografie cu modificările aduse lui Toyota Prius. Pachetul de tuning creat de japonezi se numeşte Executive Line şi este cel de-al doilea kit pe care Wald International îl concepe pentru hibridul produs de constructorul nipon.

Prin acest pachet, tunerul din Japonia a dorit să ne arate faţa sportivă şi agresivă a lui Prius. În fotografia prezentată de oficialii firmei se observă un set de spoilere noi pentru faţă şi spate, praguri laterale elegante şi un eleron discret poziţionat pe portbagaj. De asemenea, Wald International a micşorat garda la sol a hibridului nipon şi a montat un set de jante din aliaj cu spiţe duble. În ceea ce priveşte modificările mecanice, casa de tuning japoneză nu a oferit niciun detaliu.

Via | Leblogauto

Comentarii (3)

  • tunerii de la wald din cate stiu eu nu si-au batut joc de masini...niciodata
    6 0
  • :)
    da ai dreptate ian! e frumoasa pacat ca nu are mai multe poze!!
    4 1
  • ...
    Pana si o dubita ar arata fioros daca ar fi tunata de Wald...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru