Ofertă de nerefuzat? Un pasionat oferă o insulă din Florida în schimbul unui Porsche 918 Spyder

de Bogdan Mirică
Luni, 08.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 918 Spyder a fost produs în 918 exemplare, însă toate au fost epuizate. Motiv pentru care, un pasionat oferă o insulă din Florida în schimbul unui exemplar al supercarului german.

Pasiunea pentru supercaruri poate fi destul de costisitoare, mai ales atunci când vânezi mașini produse într-un număr limitat de exemplare. Emilio Cirelli, un om de afaceri din New Jersey și un colecționar auto împătimit  a făcut o pasiune nebună pentru Porsche 918 Spyder, cea mai rapidă și mai puternică mașină construită de germani până în acest moment.

Având în vedere că supercarul din Stuttgart a fost construit în doar 918 exemplare, toate fiind deja epuizate, Cirelli s-a văzut în imposibilitatea de a-și îndeplini visul. Motiv pentru care a decis să ofere un schimb avantajos pentru unul dintre clienții lui 918 Spyder. Omul de afaceri vrea să ofere o insulă de 12.000 de metri pătrați, situată lângă Florida și estimată la 899.000 de dolari.

Nu este pentru prima dată când proprietarul se desparte de insulă. A mai făcut-o de două ori, însă de fiecare dată a cumpărat-o la loc. Pe lângă insula oferită la schimb, Cirelli mai are alte două proprietăți de acest gen în zonă.

Esential 899.000 de euro este valoarea la care a fost estimată insula.
Așa cum spuneam, Emilio Cirelli este un pasionat auto, colecția sa de-a lungul anilor însumând peste 40 de exemplare Maserati și Alfa Romeo. Pasiunea pentru acestea din urmă a apărut în anul 1973, când a cumpărat primul său Alfa Romeo GTV.
A trecut apoi la câteva exemplare Ferrari și a deținut un Porsche 911. De fapt, tocmai acest 911 l-a făcut să își dorească un 918 Spyder.

Cirelli nu este la prima ofertă de acest gen. În trecut el și-a mai dorit un Ferrari Enzo, pe care a vrut să ofere, de asemenea, una dintre insulele sale.

Comentarii (1)

  • Practic in acceptiunea sa , 918 Spyder valoreaza precum un morman de boscheti crescuti pe insula ....ZERO adica.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru